SUPRUGU NIKOLE ROKVIĆA SVI ZNATE OD RANIJE, ALI NISTE IMALI POJMA DA JE TO ONA! Bavila se OVIM zanatom (VIDEO)
Foto: Printscreen/jutjub

ovo nismo znali

SUPRUGU NIKOLE ROKVIĆA SVI ZNATE OD RANIJE, ALI NISTE IMALI POJMA DA JE TO ONA! Bavila se OVIM zanatom (VIDEO)

Bojana se jeste pronašla u muzici samo u delu kada snima pesme i nastupa u klubovima, ali problem je bio novac

Objavljeno:

Svi znate Bojanu Barović kao suprugu Nikole Rokvića, a ono što sigurno niste znali je to da se Bojana oprobala i u muzičkim vodama.

Ona je početkom 2000ih bila deo grupe "Models" i nastupala je zajedno sa Nevenom Adžemović, Ivanom Stamenković Sindi i Nađom Jokić

foto: Dragana Udovičić

Bojana se jeste pronašla u muzici samo u delu kada snima pesme i nastupa u klubovima, ali problem je bio novac koji očito nije bio dovoljan za njene prohteve.

- Mi jesmo pevale, sve vreme smo provodile u studiju, ali je isto tako poznato da smo mi imale pokrivalice i glas koji je super zapotan i aranžiran. Tako da se na kraju faktički nije moglo da se provali ko peva, a ko daje glas - rekla je ranije Bojana Barović.

Nakon toga Bojana je nastavila sa svojim karijerom, a 2009.godine učestvovala je u rijalitiju "Survivor" gde je upoznala Nikolu sa kojim se zbližila na pustom ostrvu.

Rokvić je takođe bio deo tog formata, a publika je mesec dana gledala kako se razvija njihov odnos u prirodi bez paste za zube, sapuna, brijača i čiste garderobe.

foto: Dragan Kadić

Mediji su ih stavili na tron rijaliti ljubavi, obzirom da su oni jedini koji su toliko godina nakon emisije ostali zajedno.

2015.godine Rokviće je zaprosio Bojanu pred kraj nastupa koji je održan ispred Narodno skupštine, a danas imaju dvoje dece.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.