DA JE 1 SAT KASNIJE DOŠAO NE BI OSTAO ŽIV! ISHOD UMALO KOBAN: Žika Jakšić imao 2 OPERACIJE, za dlaku izbegao SMRT!
Foto: Printscreen Youtube

sam bog mu je pomogao

DA JE 1 SAT KASNIJE DOŠAO NE BI OSTAO ŽIV! ISHOD UMALO KOBAN: Žika Jakšić imao 2 OPERACIJE, za dlaku izbegao SMRT!

Slepo crevo i kila su Žiki napravili ozbiljne komplikacije

Objavljeno:

Svi koji su posetili novu kuću Žike Jakšića u kojoj je čak intervernisala i policija zbog buke na slavi, videli su deo u vili koji je Žika posvetio ikonama i svecima. Naime, kada je pre dve godine imao naizgled rutinsku operaciju, niko nije ni slutio da je Žika bukvalno bio oči u oči sa smrću.

foto: Printscreen

Najobičniji napad slepog creva zbog koje je završio na operaciji, mogao je Žiku da košta života zbog čega je on sada itekako posvećen veri i molitvi, čak je i deo svoje nove vile pretvorio u improvizovani hram.

- Žika se te 2018. operisao na jednoj privatnoj klinici na koju je došao sam zbog jakog napada i bolova u preponi - započinje izvor i nastavlja:

foto: Dragan Kadić

- Međutim, niko ne zna da je danima trpeo bolove i da se javio lekarima u poslednjem momentu. Da je samo sat vremena kasnije došao, veliko je pitanje da li bi ostao živ. Operacija slepog sreva jeste rutinska, ali ako se ne dođe na vreme, može da dođe i do kobnog ishoda, a to se umalo desilo Žiki. Tada su ga lekari jedva spasili, a onda je otkriveno i da ima kilu koja je takođe operisana i on se sada oseća dobro. Zdrav je, redovno se kontroliše i više nema nikakve probleme, ali je svestan da je mogao da nastrada.

- Zbog svega toga je Žika itekako zahvalan Bogu. Imao je sreće, neko čudo ga je poslalo na taj pregled kada su ga jedva spasili i on to ne zaboravlja. Zato se ozbiljno okrenuo crkvi i molitvama. U svojoj kući ima poseban zid na kom su ikone, vrlo je široke ruke kada je reč o prilozima za crkvu, a da ne govorimo o pomoći siromašnima i bolesnima. Prosto je shvatio da je život surov i da jaka vera može mnogo da pomogne. Drugim rečima, siguran je da će ga umeren i život okrenut pravosljavlju učiniti boljim i rsrećnijim - završava izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.