Bez starca, nema udarca! Ovo je nova (duplo mlađa) žena Bore Čorbe, koju je hteo da sakrije! (FOTO)

Svaka čast!

Bez starca, nema udarca! Ovo je nova (duplo mlađa) žena Bore Čorbe, koju je hteo da sakrije! (FOTO)

Pevač i frontmen legendarnog benda "Riblja Čorba" dugo je krio svoju devojku Dubravku, s kojom se pre neki dan tajno venčao! Ali nije uspeo da je sakrije i od nas ;)
Objavljeno: 14:09h

Čuveni roker se pre par dana tajno venčao sa dosta mlađom ženom, Dubravkom, o kojoj se ne zna mnogo. Treća sreća: Bora Čorba se oženio u tajnosti! (FOTO) Kako su mediji pisali, nakon što su rekli da pred matičarem, Bora i Dubravka su nastavili slavlje u najužem krugu porodice i prijatelja. Njih dvoje su već dugo vremena planirali da se venčaju, ali nisu stizali zbog poslovnih obaveza.

Kada je došao i taj trenutak njihovog venčanja, Dubravka nije imala neke posebne prohteve. Ona je prihvatila ideju da celu ceremoniju obave daleko od očiju javnosti. Međutim, koliko god se Bora trudio da sakrije svoju mlađu suprugu, na njegovoj fan stranici na Fejsbuku se pojavila fotografija ove novonastale porodice, sa sve novom kućom koju je par uzeo! Ne znamo koliko ima godina, i da li je baš duplo mlađa, ali svakako da je razlika u godinama očigledna! No, baš u nekim od najsrećnijih i dugovečnijih brakova bila je velika razlika u godinama između partnera, tako da - nek' im je sa srećom! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.