SA JAKO MALO GODINA OSTALA BEZ RODITELJA, UDALA SE POSLE 8 DANA: Danas ima 60 a i dalje je NAŠA NAJLEPŠA PEVAČICA!
Foto: Printscreen

predstavljala nas na evroviziji, pa na beoviziji

SA JAKO MALO GODINA OSTALA BEZ RODITELJA, UDALA SE POSLE 8 DANA: Danas ima 60 a i dalje je NAŠA NAJLEPŠA PEVAČICA!

Ekstra Nena ima tešku životnu priču, ali je uprkos svemu ostala nasmijana, pa u 60. godini života izgleda savršeno.

Objavljeno:

Pevačica koja je poslednja predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji, prošle godine je učestvovala na “Beoviziji”. Ipak, o njenom životu se malo zna, naročito u posljednje vreme jer se povukla iz estradnog života i posvetila ulozi profesorke na jednom privatnom univerzitetu. Njena života priča mnoge je ostavila bez daha.

foto: Dragan Kadić

Snežana Berić, kako joj je pravo ime, sa 16 godina ostala je bez roditelja i potpuno preuzela brigu o sebi i sestri. Voli za sebe da kaže da je savremena Skarlet O'Hara. Silom (ne)prilika rano je postala samostalna žena. Tokom dana je bila student ekonomije, a uveče je pevala u hotelu “Taš”.

O ljubavnom životu je retko govorila. Godine 2009. se udala za dr Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamjenika direktora “Željeznice Srbije”. Venčali su se u romantičnom ambijentu jednog salaša, a čoveku svog života posvetila je pesmu “Samo takvog hoću”.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k'o latino serija.” To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, također, u akademskoj oblasti – izjavila je tada Nena.

foto: Printscreen/ Teitter/ Mutav_plovak

Nažalost taj brak nije potrajao, rastali su se pre proslave prve godišnjice.

– Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti – naglasila je Ekstra Nena u popularnoj TV emisiji.

Ponovo je ostala bez porodice jer je, svekra i svekrvu doživljavala kao najbliži rod.

– Hvala bogu da su živi. Bez majke i oca sam ostala u šesnaestoj godini, pa su mi oni kao roditelji. I to je divno – govorila je tada.

Ekstra Nena se na vrata muzičke karijere, makar kada je javna scena u pitanju, vratila numerom koju je spremila za “Beoviziju”, a nedavno je izdala svoj novi, dvanaesti po redu studijski album.

Pevačica izgleda bolje nego ikad, a godine joj, očito, ne mogu ništa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.