HAOS U CAKANINOJ KUĆI! Njen muž UBIO čoveka, a sada će morati da plate BASNOSLOVNU ODŠTETU: Otkazala sve nastupe!
Foto: Printscreen

OD STRESA NE MOŽE NIŠTA DA RADI

HAOS U CAKANINOJ KUĆI! Njen muž UBIO čoveka, a sada će morati da plate BASNOSLOVNU ODŠTETU: Otkazala sve nastupe!

Cakana je doživela strašan stres za novogodišnje praznike zbog svog muža Neše koji je spletom nesrećnog slučaja pregazio pešaka.

Objavljeno:

Zbog cele situacije pevačica je otkazala sve nastupe kako bi bila uz njega koji je sve ovo jako teško podneo jer je pešak preminuo tri nedelje posle nesreće.

- Nisam bila akter ja, već moj muž i jedino što mogu da kažem jeste da je čovek od 84 godine pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza i na nesreću je naleteo na auto koji je vozio Neša. Tužno i žalosno, ali najgore od svega je to što se Neša oseća mnogo loše i što mu je teško zbog toga, iako on sam nije izazvao nesreću. Držao je glavu nesrećnom čoveku i čekao policiju i hitnu pomoć. Zvao je svaki dan bolnicu da se raspita o zdravlju nastradalog. međutim, posle tri nedelje dobili smo informaciju da je umro - sa tugom priča Cakana kojoj najteže pada što Nešu n sme da ostavi samog u kući, jer se mnogo povukao u sebe, nikome se više ne javlja na telefon i ni sa kim ne razgovara.

foto: Pritnscreen

- Ja sam otkazala novogodišnji nastup, kao i sve nastupe koje sam zakazala, jer u ovakvom stanju ni ja ne mogu da pevam i da se veselim. U žalosti smo kao da je umro član naše porodice. Teško mi je da pričam, jer ovako nešto proživljavamo po prvi put u životu. Još nismo stupili u kontakt sa porodico poginulog čoveka, ali osećamo potrebu da im lično izjavimo saučešć. A što se tiče novčane odštete, to niko nije ni tražio ni spominjao, tako da ne znam šta bih vam rekla na tu temu - rekla je kroz suze Cakana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.