SKANDAL U GRANDU, IMAO SAMO 1 KANDIDATA: Kad su ga zvali na probu takmičar odmah ZVAO SAŠU POPOVIĆA, razlog ŠOKIRA!
Foto: Printscreen

neviđena situacija

SKANDAL U GRANDU, IMAO SAMO 1 KANDIDATA: Kad su ga zvali na probu takmičar odmah ZVAO SAŠU POPOVIĆA, razlog ŠOKIRA!

Aleksandar Milić Mili poneo se neprofesionalno prema svom jedinom kandidatu iz "Zvezda Granda", Nikoli Stanišiću iz Skoplja.

Objavljeno:

Frontmen benda "Miligram" obećao je mladiću da će raditi s njim, progurati ga u medije, pa čak i da će za njega angažovati svog stilistu, ali je naprasno prestao da mu se javlja.

Specijalni članovi žirija u prošli petak trebalo je da budu Mili i Šerif Konjević, ali na Košutnjaku se pojavio samo folker. Milić je javio Saši Popoviću da neće moći da dođe, pa je njegov jedini kandidat kog je izabrao - izvisio! Naime, prije tri mjeseca mladić iz Skoplja predstavio se u takmičenju, a kako mu niko od stalnih članova nije dao glas, Mili je rešio da ga prihvati.

foto: Printscreen

"Ja sam obećao Saši da kandidata kog niko neće - ja hoću. Spremi se, imaćeš jako težak period s mojim pripremama. Imaš osmeh, kako si se nasmejao, ja sam rekao "to je to"." - rekao je tada Mili i zadobio simpatije gledalaca.

Ipak, kako su prolazili dani, a kompozitor se Nikoli nije javljao, on je sam riješio da kontaktira s njim.

"Bio sam srećan što će mi Mili biti mentor. Rekao mi je kako će raditi sa mnom, bila je ideja da ja izaberem jednu pjesmu, a drugu mi je predložio on - da pjevam Sinana Sakića. Obećao mi je da će mi spremiti matricu. Rekao je i da će mi dati svog stilistu, kao i da će sa svojim prijateljima iz Makedonije srediti da mediji pišu o meni. Međutim, istakao je da neće moći da se viđa sa mnom jer ima mnogo obaveza, koncerte" - počeo je on i dodao da je Milić potom prestao da mu se javlja.

"Prošlo je neko vrijeme od tada i nije mi se javio. Čuo sam se s produkcijom, oni su mi rekli da će kontaktirati s njim, ali su i meni dali broj da ga pozovem i da se dogovorimo se. Nazvao sam ga i rekao mi je: "Nikola, izvini, zauzet sam, ne mogu da radim s tobom." Ja sam ga pitao barem za tu matricu da mi pošalje, on je rekao da hoće, i više se nije javljao. Dve nedelje sam čekao matricu, nekoliko dana pred dolazak u Beograd nisam znao šta ću da pevam, bio sam u haosu. Pozvao sam ga opet i rekao mi je: "Imam sastanak, ne mogu da pričam, čujemo se kasnije." Nije se javio" - kaže on.

Pravo iznenađenje Nikola je imao i kada je stigao u Beograd na probu.

"Došli smo tamo i meni je Saša rekao da Mili neće doći. Pomislio sam da je bolje da sam ispao u tom krugu nego da mi se ovo dešava. U međuvremenu sam se snašao za matricu, moje kolege su mi pomogle" - kaže Nikola.

foto: Printscreen

Mili nije komentarisao situaciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.