NOVI PROBLEMI ZA SEVERINU, CENTAR ZA SOCIJALNO JE PRIJAVIO: Optužena za ZANEMARIVANJE DETETA!
Foto: Printscreen

haos tek sledi

NOVI PROBLEMI ZA SEVERINU, CENTAR ZA SOCIJALNO JE PRIJAVIO: Optužena za ZANEMARIVANJE DETETA!

Podneli su desetak prijava za zanemarivanje deteta

Objavljeno:

Dok Severina (47) u Monte Carlu reklamira naočare i poručuje: “Uvek gledajte na svetlu stranu života” te atraktivnim fotografijama poručuje: “Nikad ne treba odustati”, Centar za socijalnu brigu protiv nje diže kaznenu prijavu.

Kraj prošle godine pevačica je dočekala s prvostepenom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom.

foto: Instagram

Sud je nepravomoćnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u braku s Milanom Popovićem živi s ocem. U međuvremenu je Severinu na turneji bodrilo hiljade obožavatelja.

Punila je arene i pesme posvećivala svojim najmilijima. Presudi o kojoj bruji cela regija, gde je Severina takođe popularna, prethodile su prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin.

Podneli su desetak prijava za zanemarivanje deteta. Otkrilo se to nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare kad je najavljivala veliku turneju.

foto: Dragan Kadić

U novoj godini očito su se nastavili pravni problemi za pevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalnu brigu podnosi kaznenu prijavu protiv gospođe Kojić.

- U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi - poručili su za 24 sata.hr.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko starateljstvom nad sinom. Sve do zadnje presude dete je bilo dodeljivano majci.

Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dete ima pravo viđati dva puta nedeljno po pet sati i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić i uskrsne praznike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.