KRISTIJAN GOLUBOVIĆ MOLIO DA GLUMI U JUŽNOM VETRU! Dok su snimali u ZABELI nastao HAOS, čuvari ga SKLONILI
Foto: Privatna arhiva

opaa

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ MOLIO DA GLUMI U JUŽNOM VETRU! Dok su snimali u ZABELI nastao HAOS, čuvari ga SKLONILI

Imao je žarku želju

Objavljeno:

Kristijan Golubović molio je da glumi u seriji "Južni vetar"! Reditelj MIloš Avramović otkriva da je seriju snimao u "Zabeli", gde osmogodišnju kaznu zatvora izdržava Kristijan Golubović zbog preprodaje kokaina.

- Snimali smo četiri dana među zatvorenicima. Kristijan se oduševio kad nas je video s prozora. Odmah nas je pitao može li da dobije neku malu ulogu u seriji - kaže Avramović i dodaje da jedan od najpoznatijih kriminalaca ipak nije imao sreće:

- Nije bilo moguće da glumi, jer je na izdržavanju kazne, ali je sve to bilo simpatično. Čuvari su ga vrlo brzo prekinuli, rekli su mu da ne može da razgovara sa nama, jer je to zatvorenicima strogo zabranjeno.

Reditelj priča da ekipi nije bilo prijatno dok su snimali među zidinama zatvora.

- Čudan je osećaj kad se nalazite u zatvoru, naročito nama koji nemamo iskustva sa takvim prostorom. Nismo mogli da prelazimo iz jednog dela u drugi bez pratnje čuvara kaže Avramović i napominje da se Miloš Biković, koji u seriji tumači lik Maraša, odlično snašao na snimanju u "Zabeli":

- Dosta je trenirao za tu ulogu i razgovarao je sa osuđenicima kako bi što bolje dočarao gledaocima taj svet. On je vredan, posvećen i talentovan glumac, s kojim je uživanje raditi.

Reditelj je siguran da će "Južni vetar" oboriti gledanost.

- Serija će zapaliti Balkan! Zadali smo sebi veliki zadatak, podigli smo lestvicu kako bismo opravdali očekivanja gledalaca koji su se oduševili filmom "Južni vetar" - priča Avramović i podseća da su prve četiri epizode napravljene od filma, uz bonus scene.

Serija je snimana 14 nedelja u Srbiji, Italiji, Sloveniji i Crnoj Gori. Pored Miloša Bikovića, glavne uloge tumače i Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Miloš Timotijević i Jovana Stojiljković, kao i italijanski glumac Paskval Espozito.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.