PRAZNIKE SAM PROVEO APSOLUTNO SAM: Cakanin muž sa SUZAMA U OČIMA nakon TRAGEDIJE U SREMČICI!
Nebojša Negić, Foto: Printscreen

sve objasnio

PRAZNIKE SAM PROVEO APSOLUTNO SAM: Cakanin muž sa SUZAMA U OČIMA nakon TRAGEDIJE U SREMČICI!

Nebojša je drhtavim glasom i sa očima punim suza rekao da je praznike proveo sam i da se nije javljao ni ćerkama, ni unucima

Objavljeno:

Ovog nedeljnog jutra pojavila se informacija da je preminuo stariji gospodin koji je naleteo na automobil koji me upravljao suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, advokat Nebojša Negić.

Nakon svega, Nebojša je svoju prvu izjavu dao za portal Pink.rs, a zatim se uživo uljučio i u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

- Prvo bih se zahvalio vama na vašem vremenu i iskoristio priliku da porodici Đorđević izjavim saučešće. 24. decmebra prošle godine ja sam se vraćao sa posla iz pravca Železnika ka Sremčici. Ko zna Sremčicu, znaju da su tada kilometarske gužve. Vrlo je teško doći do Sremčice, vozi se maksimalno u proseku od 20 do 30 kilometara na sat. Ulaskom u Sremčicu postoje obeleženi pešački prelazi i sve ostalo... Ja sam stao na jedna pešački prelaz, bio sam u koloni, da propustimo pešake. Dalje, nakon možda 30-ak metara, ja sam čuo jedna tup udarac, video sam jednu senku koja mi preleće preko haube i sleće preko haube. Momentalno sam zakočio, nesrećni gospodin je skliznuo sa haube i pao sa mojih kola. Ja ga nisam pregazio ili bilo šta uradio da bih ga dodatno povredio - započeo je Nebojša svoje izlaganje.

- Ja sam mahimalno upalio sva četiri žmigavca, zagrlio čoveka i držao ga u zagrljaju dok nisu došli policija i hitna pomoć. Policija je nešto brže došla, hitna sporije zbog gužve i svih tih okolnosti. Sve vreme sam pokušavao da održim kontatk s njim, da ga držim u nekom raspoloženju koje bi bilo vid komunikacije. Niko mi nije rekao ko je to u pitanju. Sada sam saznao ko je gospodin, za razliku od natpisa, to nije moj komšija. Mi stanujemo 10-ak kilometara udaljeni jedan od drugoga, ali poštujem čoveka i sve vrline za koje sam čuo da poseduje. Kada sam ga držao u naručju, tih 20-ak minuta, video sam da se radi o starijem gospodinu - govori suprug Dragice Radosavljević Cakane.

Nebojša je istakao i da se redovno interesovao za zdravstveno stanje povređenog, ali da mu medicinske sestre to nisu preterano dozvoljavale, s obzirom na to da nije član porodice nesrećnog.

- Ja sam saznao gde se nalazi, u kojoj bolnici, neprestano sam kontaktirao medicinske sestre. One su bile jako ljubazne, ali su me molile da se toliko ne interesujem, jer ne mogu da mi daju obaveštenja, jer nisam član porodice - izjavio je Nebojša.

- Držimo se... Nebojša i ja od srca žalimo, izjavljujemo saučešće. Mi ne poznajemo tu porodicu, ali ćemo se potruditi da njima lično izrazim saučešće. Neša je ovako tužan jer je njegov otac tih godina, i ti naslovi da je on izazvao nesreću, nisu tačni - rekla je Cakana.

Za kraj razgovora sa novinarom emisije "Premijera - Vikend specijal", Nemanjom Vujičićem, Nebojša je drhtavim glasom i sa očima punim suza rekao da je praznike proveo sam i da se nije javljao ni ćerkama, ni unucima.

- Ja ne kontaktiram ni sa kim. Ja sam i Novu godini i Božić i sve praznike proveo sam. Ne volim patetiku, ali hteo sam tu neku svoju tugu i žal da podelim sam. Nisam se javljao ni ćerkama, ni unucima, ni nikome - rekao je Nebojša sa punim očima suza i drhtavim glasom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.