PI*ANJE PO SIROTINJI IM DOŠLO GLAVE: Cobiju i Darku Laziću ZABRANJUJU ulazak u Švajcarsku!
Foto: Damir Dervišagić

PRETERALI

PI*ANJE PO SIROTINJI IM DOŠLO GLAVE: Cobiju i Darku Laziću ZABRANJUJU ulazak u Švajcarsku!

Policija u Švajcarskoj pozvala Lazića i Veljkovića na informativni razgovor

Objavljeno:

Darko Lazić i Slobodan Veljković Cobi dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu nakon što je na internetu osvanuo skandalozni snimak na kome se vidi kako uriniraju po pisti i ometaju javni red i mir.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, reper i folker su pre nekoliko dana dobili poziv ciriške policije, koja ih je prethodno tražila u diskoteci u kojoj se nastupali.

foto: Damir Dervišagić

- Policija je dobila snimak na kome se vidi kako Darko i Cobi divljaju po ciriškom aerodromu i uriniraju. Odmah po primanju prijave, policija se zaputila u diskoteku u kojoj su nastupala njih dvojica. Gazda diskoteke je prosledio njihov kontakt i sam ih je nakon toga pozvao kako bi ih obavestio o čemu se radi. Rečeno im je da u roku od osam dana moraju da se odazovu i daju izjavu povodom incidenta koji su napravili na aerodromu - govori izvor blizak reperu i dodaje:

Policija u Švajcarskoj pozvala Lazića i Veljkovića na informativni razgovor nakon što je dobila snimak na kome se vidi kako muzičari uriniraju po aerodromu

- Cobi sada traži advokata u Cirihu koji je poreklom sa naših prostora da ga angažuje kako bi sa njim otišao na saslušanje. Svestan je šta je uradio i očekuje da neće proći nekažnjeno, pogotovo što je u pitanju Švajcarska, koja je poznata kao najuređenija zemlja, koja ne toleriše anarhiju i bahato ponašanje.

foto: Dragana Udovičić

Darko i Cobi strahuju da neće moći da nastupaju u Švajcarskoj, gde najviše zarađuju

Kako dalje saznajemo, Darko i Cobi u panici su da ne dobiju zabranu ulaska u zemlju u kojoj najviše rade tokom godine. Opšte je poznato da su tezge najplaćenije upravo u Švajcarskoj, pa bi eventualna zabrana ulaska ili oduzimanje radne dozvole znatno uticalo na prihode ova dva pevača.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Veljkovića i Lazića, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić drugog dana ove godine bahato su se ponašali na aerodromu u Cirihu, gde su snimali uriniranje na pisti, koje je, očigledno ne razmišljajući o posledicama, reper okačio na društvene mreže. Na snimku se čuje Cobi, koji najsramnije vređa fanove koji su ovaj potez najoštrije osudili.

foto: Printscreen/ Instagram/ cobi.v

Advokat: Čeka ih zabrana ulaska u zemlju i novčana kazna

Poznati beogradski advokat Nemanja Aleksić ističe da je za divljačko ponašanje u zemljama EU propisana kazna, ali da ona zavisi od države do države u kojoj se prekršaj dogodi.

- U pitanju je prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira. Za takve prekršaje uglavnom se određuje zabrana ulaska u zemlju na određeno vreme ili trajno, u zavisnosti od slučaja, kao i novčana kazna - rekao je Aleksić.

Bonus video

NA NOGAMA NOSI ZLATNI ROLEKS, A TAŠNA JOJ VREDI 2 STANA U BG! Didi Janković opet ŠOKIRA, ceo sprat će joj biti ORMAR

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.