VELJKO SA KAMEROM ULAZI DOK SE SEKA PORAĐA, SNIMA DOLAZAK MALOG ISAKA: Oglasila se Seka, beba samo što nije došla!
Foto: Printscreen/Instagram

hit

VELJKO SA KAMEROM ULAZI DOK SE SEKA PORAĐA, SNIMA DOLAZAK MALOG ISAKA: Oglasila se Seka, beba samo što nije došla!

Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a i pored tradicionalne proslave darivanja koju su priredili i pripreme sitnica koji će sačekati njihovog mališana kod kuće, najuzbuđeniji je njihov sin Jakov.

Objavljeno:

Mali Jakovi, kako pevačica otkriva, često ljubi mamin stomak i raduje se mlađem bratu.

- S Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gde je i on nekada bio. Smatram da, ako s detetom razgovarate kao s odraslom osobom, nećete imati problema. Pažljiv je, emotivan, i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da nam se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se - ispričala je ranije Seka.

Kako je otkrila, ona u operacionoj sali neće biti sama s medicinskim osobljem. Pevačica je otkrila da će, budući da se prvi put porodila carskim rezom, to biti slučaj i ovog puta, a u sali će je pored uzglavlja bodriti suprug Veljko. Par se, uz to, dogovorio da srećni tata ponese kameru kako bi ovekovečio dolazak drugog deteta na svet.

Inače, iako je od porođaja deli svega nekoliko sedmica, Seka ističe da se gotovo ne oseća kao trudnica!

- Puna sam energije i po kući radim sve kao i do sada. Najviše volim da kuvam, te ukućanima rado spremam zdrave obroke. Blažena mi je trudnoća - ispričala je pjevačica.

Evo kako ona sada izgleda:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.