POMIRILE SE SESTRE KOVAČ?! Kristina SVE OPROSTILA Aleksandri koje se JAVNO ODREKLA, jedna stvar je PRESUDILA (FOTO)
Foto: Luka Šarac/Damir Dervišagić

med i mleko

POMIRILE SE SESTRE KOVAČ?! Kristina SVE OPROSTILA Aleksandri koje se JAVNO ODREKLA, jedna stvar je PRESUDILA (FOTO)

Aleksandra i Kristina Kovač ne razgovaraju još od 2014. godine

Objavljeno:

Aleksandra Kovač (47) i Kristina Kovač (44) ne komuniciraju od 2014. godine, a izgleda da su sestre Kovač izgladile svoj odnos i pomirile se.

Aleksandra i Kristina su u sukobu nekoliko godina, a javnost je za njihovu svađu saznala, kada je Kristina na društvenoj mreži Fejsbuk napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

foto: Zorana Jevtić

Kristina je, kako se čini, kao i kada se posvađala sa sestrom, načinila prvi korak, te je na društvenoj mreži Instagram javno pohvalila novu pesmu i spot svoje sestre Aleksandre.

Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu", napisala je Kristina u svojoj objavi.

Nismo se čule, ali bih jako volela. Ona je moja sestra i volim je najviše na svetu", govorila je Aleksandra pre nekoliko godina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.