UHAPŠENI MIROLJUB JEVTIĆ BIO U BRAKU SA NAŠOM POPULARNOM PEVAČICOM! Ovo su detalji njihove JAKO BURNE VEZE
Foto: Beta, Damir Dervišagić

ŠTA JE BRZO, TO JE I KUSO

UHAPŠENI MIROLJUB JEVTIĆ BIO U BRAKU SA NAŠOM POPULARNOM PEVAČICOM! Ovo su detalji njihove JAKO BURNE VEZE

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, oduvek je privatni život krila od javnosti, ali brak sa danas uhapšenim direktorom Železnice Srbije Miroljubom Jevtićem nije uspela da sakrije

Objavljeno:

Pevačica se krajem devedesetih godina povukla se sa estradne scene jer nije želela da se prikloni tadašnjim trendovima u muzici. Posvetila se obrazovanju, pa je kasnije završila osnovne studije menadžmenta u kulturi i umetnosti, zatim magistraturu, a nakon toga i doktorat u oblasti ekonomije. Već više od deset godina radi kao profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu.

Godine 2009. se udala za dr. Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamenika direktora "Železnice Srbije" i mislila da je to ljubav za ceo život.

foto: Pritnscreen

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu - izjavila je pevačica tada za Ilustrovanu politiku.

foto: Infrastrukture železnice Srbije

Međutim, razvela se posle manje od godinu dana, a o krahu braka je tada za medije rekla samo ovo:

- Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.