FINALISTKINJA ZVEZDA GRANDA NAPUSTILA MATIČNU KUĆU: Naida Bešlagić otkrila kako je došlo DO PREKIDA SARADNJE
Naida Bešlagić, Foto: Printscreen

ESPRESO INTERVJU

FINALISTKINJA ZVEZDA GRANDA NAPUSTILA MATIČNU KUĆU: Naida Bešlagić otkrila kako je došlo DO PREKIDA SARADNJE

Naida je bila gošća redakcije Espreso i u otvorenom intervjuu nam otkrila koliko je teško nastaviti tamo gde si stao i ići u korak s trendovima

Objavljeno:

Naida Bešlagić finalistkinja je devete sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Karijeru ove mlade pevačice na kratko je prekinula njena trudnoća i rođenje sina, te je nakon dvogodišnje pauze rešila da se vrati na scenu singlom "Ljubomora".

foto: Printscreen

Naida je bila gošća redakcije Espreso i u otvorenom intervjuu nam otkrila koliko je teško nastaviti tamo gde si stao i ići u korak s trendovima, kakva joj je podrška suprug, kako usklađuje estradu i porodični život, ali i to kako i zašto je došlo do prekida saradnje s njenom matičnom kućom, Grandom.

Sad kad sam se vratila u meni podjednako vladaju i optimizam i strah, ali planiram da izgradim karijeru u pravom smislu. Nisam razmišljala o tome da se skroz povučem. Povukla sam se na dve godine jer sam se posvetila porodici i svom sinu, ali sad se vraćam. Naravno, suprug mi je uvek podrška, i od samog početka mi je uvek bio vetar u leđa."

foto: Printscreen

S obzirom na to da ju je šira javnost upoznala nakon takmičenja u Zvezdama Granda, a da više nije pod njihovim okriljem, zanimalo nas je gde je zapelo u njihovoj saradnji.

To se desilo nizom okolnosti. Jednostavno kad ne radiš s njima osam meseci... Ne znam ni da li bih to spominjala uopšte, iskreno, jer su to neke stavke iz ugovora, pa ne znam koliko je pametno da ja sad to iznosim. To je svakako bilo obostrano. Oni su mene pustili da odem, ja sam odlučila da odem, ali u svakom slučaju ja mogu da se vratim ako poželim", iskrena je bila Naida.

Šta nam je još Naida otkrila u prijatnom razgovoru pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

COBIJEV SRAMNI SNIMAK URINIRANJA KRUŽI INTERNETOM! Reper sa DARKOM LAZIĆEM urla: Sirotinjo, j*bem vas U USTA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.