LUNA KONAČNO PROGOVORILA O SVOJOJ VEROISPOVESTI: Kao mala NISAM KRŠTENA!
Foto: Damir Dervišagić

STAVILA TAČKU

LUNA KONAČNO PROGOVORILA O SVOJOJ VEROISPOVESTI: Kao mala NISAM KRŠTENA!

Luna je rešila da konačno stavi tačke na priče o svojoj veroispovesti

Objavljeno:

Pevačicu i pobednicu druge sezone rijalitija "Zadruga" Lunu Đogani ugostili smo na portalu Alo.rs i sa njom porazgovarali o brojnim temama.

Đoganijeva je progovorila o tome koliko joj teško pada što je razdvojena od oca Gagija, koji je trenutno stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima, kao i o savetima koje joj je majka Anabela Atijas davala kada se upuštala u muzičku karijeru.

foto: Aleksandar Stojanović

Luna je rešila da konačno stavi tačke na priče o svojoj veroispovesti. Pošto je mlada zvezda dete iz mešovitog braka, od oca muslimana i majke pravoslavke, pitanje o njenoj verskoj pripadnosti se stalno pokreće. Pevačica je rešila da okonča dilemu:

- Verujem u Boga! Bog je jedan. Kao mala nisam krštena, a oduvek sam volela da idem u crkvu. Volim da se molim bogu, i nikad me nije Bog ostavio na cedilu. I da stavimo tačku na tu priču - ja sam se krstila, ja sam izabrala svoju veru, ali takođe imam i porodicu s tatine strane, koja je muslimanske veroispovesti i poštujem njihova slavlja i običaje - otkrila je Đoganijeva.

Bonus video

NA SVE JE MISLILA! Ovako kod Cece protiče Božić: A evo ko UŽIVA do daske!

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.