VESNA DEDIĆ JE MAG ZA SAMOPROMOCIJU: Na BADNJI DAN se ŽALILA da joj je UKINUTA EMISIJA, a sada je ISPLIVALA ISTINA!
Foto: Printscreen

TREBA UČITI OD NJE

VESNA DEDIĆ JE MAG ZA SAMOPROMOCIJU: Na BADNJI DAN se ŽALILA da joj je UKINUTA EMISIJA, a sada je ISPLIVALA ISTINA!

Mnogi su poverovali da više neće moći gledati emisiju "Balkanskom ulicom"

Objavljeno:

Voditeljka i novinarka Vesna Dedić, koja je autor kultne emisije "Balkanskom ulicom", na Badnji dan se "opraštala" od gledalaca RTS jer njena emisija, koju radi već 18 godina, nije bila uvrštena u božićnu programsku šemu.

foto: Nemanja Nikolić

"Emisija Balkanskom ulicom počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu", napisala je novinarka, koja se skoro oprostila od gledalaca koji su pomislili da je sudbina emisije dovedena u pitanje.

Radio-televizija Srbije nije se oglašavala ovim povodom, ali mnogi su poverovali da više neće moći gledati emisiju "Balkanskom ulicom", međutim ona se ipak nalazi na programskoj šemi za 12. januar.

foto: Printscreen

Ono što je sad začudilo autorku jeste da će intervju sa Stefanom Milenkovićem biti emitovan iz dva dela.

"Na sajtu RTS čitam programsu šemu. Piše da ćete prvih pola sata intervjua sa Stefanom Milenkovićem gledati ove nedelje u 12.30. Drugih pola sata intervjua one tamo nedelje. Možda će ipak biti emitovana oko 12.15, a možda i neće ako naleti neki kvalitetniji sadržaj", napisala je Vesna, od koje treba učiti kako se pravi marketing.

Bonus video

OSNIVAČ TESLE IZVEO STRIPTIZ PRED ZAPOSLENIMA: Ilon Mask proslavljao prvu isporuku iz nove fabrike, SVET U ŠOKU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.