MRKONJIĆ SPASAO KARIJERU I ŽIVOT VIKI MILJKOVIĆ: O ovome niko nije pričao DO SADA!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

MRKONJIĆ SPASAO KARIJERU I ŽIVOT VIKI MILJKOVIĆ: O ovome niko nije pričao DO SADA!

Nakon razgovora sve je bilo drugačije...

Objavljeno:

Pevačica Violeta Viki Miljković gostujući u popularnoj TV emisji priznala je kako je partner njene koleginice Ane Bekute, pravi guru za zdrav život. Ona je ispričala da je konačno počela da diše punim plućima.

- Bila sam na nekoj proslavi, gde su bili Ana i Mrka. Ana je uzela mikrofon i pevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova devojka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva. Mrka mi je otkrio i zašto. Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promenile. Bukvalno, to što mi je ispričao nateralo me je da prestanem da pušim. Tri meseca nisam zapalila cigaretu - rekla je Viki, kojoj je Mrka na taj način možda i spasio karijeru, a Bekuta je potvrdila njene reči.

foto: Nemanja Nikolić

- Tačno je. I ja sam na Milutinov nagovor ostavila cigarete. Otad mi je glas odličan - rekla je Ana.

Pre nekoliko godina je Mrkonjić i sam komentarisao Anin porok i dodao da bi bio najsrećniji kada bi ona batalila cigarete.

foto: Nemanja Pančić

- Zar mora da puši? Smeta mi to, baš mi smeta. Ana je idealna žena, još samo da ostavi cigarete - rekao je on, a njegova želja uskoro se i ispunila.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.