KILIBARDA I KRISTINA RADENKOVIĆ SE ŠALE NA RAČUN DETETOVOG IMENA: Reči ove dve voditeljke dugo će se PREPRIČAVATI!
Foto: Damir Dervišagić

rogan joj ovo neće oprostiti?

KILIBARDA I KRISTINA RADENKOVIĆ SE ŠALE NA RAČUN DETETOVOG IMENA: Reči ove dve voditeljke dugo će se PREPRIČAVATI!

Voditeljka kaže da su je često zbog stava muškarci gledali kao ortaka, što joj je smetalo u momentima kada je to smatrao neko ko joj se dopadne.

Objavljeno:

Neposredna i duhovita, voditeljka Marija Kilibarda već godinama pleni sa malih ekrana, a nakon šoua “Tvoje lice zvuči poznato” za praznike će da se odmori. Njen ljubavni život, osim kada je bila udata za košarkaša Vladimira Radmanovića, nije punio stupce štampe. Već neko vreme uživa u solo životu, a među prijateljima važi za ženu-ortaka iako zrači seksepilom.

Međutim, ti nikada nisi igrala na tu kartu, već si uvek bila ortak. Zbog čega?

- Nemam odgovor na to pitanje. Samo znam da mi je u jednom trenutku to zasmetalo jer možda neki momak koji ti se dopadne dođe i kaže: “Jao, vidi Mara brat”. Okej. U stvari, devojke i žene na brdovitom Balkanu u startu kada malo odskaču u frekvenciji, stavu, probojnosti, načinu, ponašanju... ako smo malo bučnije ili se malo jasnije izražavamo, te imamo svoje mišljenje, onda odjednom dobijemo komentar: “Ovo je muška energija”. Ako to neko tako doživljava, ja ne mogu tome da stanem na put. Obožavam to što sam žena, ponosna sam vlasnica svog pola i to što sam malo bučnija i što volim da se ženski glas daleko čuje, to ne znači da sam brat i da sam ortak. Ne, ja sam žena koja je glasna.

Šta je za tebe ljubav?

- Ima toliko vrsta ljubavi. Ljubav je život, sve što nas okružuje. Ljubav možeš da nađeš u svakom svom danu, u svakom elementu dana, prijateljstvu, poslu, partneru, članovima porodice... Ljubav je sve i svuda. Zavisi gde i kako ih tražiš šta ti treba i šta si ti spreman da daš.

Da li si obazriva u ljubavi?

- Da sam obazriva, imala bih manje pehova u svom ljubavnom CV (si-viju).

Vidim prsten na tvojoj ruci. Znači, nije verenički?

- Nije (smeh).

Tvoja prijateljica Kristina Radenković je nedavno dobila sina Rogana. Mnogi su komentarisali kako to nije učestalo na ovim prostorima, kako si reagovala?

- Znala sam odavno kako će mu dati ime. To je toliko lična stvar da niko nema pravo da to osuđuje, kritikuje, samo roditelji mogu da se pitaju. Obe porodice su jako srećne, znam da je ona želela da to bude staro crnogorsko ime. Jeste neobično, ali će ga svi lakše upamtiti. Kažem ja njoj: “Kris, znaš da će sutradan možda biti šegačenje na detetov račun”, na šta ona odgovara: “Molim, neka se čeliči”. Ona je oduvek želela da se muško dete zove Rogan i na kraju joj se ostvarila ta želja. Ljubav vlada u tom domu. Mnogo su srećni. Njen suprug Nikola blista. Stigao naslednik.

Kada vidiš nju i njenu porodicu, da li ti proradi majčinski instinkt?

- Mislim da sam prva od svih svojih drugarica pričala o roditeljstvu i o deci, a znaš kako - kada nešto mnogo želiš, život te smiruje i stišava i verovatno čeka svoj pravi trenutak i pravu osobu.

Da li te mama i dan-danas proverava?

- Ne bih to nazvala proveravanjem, ali ima momente da pita gde si, da li si legla, da li si jela, da li si odmorna, da li si stigla na sastanak, da li si se naspavala i ostalo. Pre bih rekla da je to briga. I znaš kako ide to sa roditeljima. U nekom trenutku zamenimo ulogu i tada mi postajemo njihovi staratelji. Recimo da češće ja nju zivkam i ispitujem da li je dobro, kako se oseća, da li se odmorila nego što ona to radi. Samo smo zamenili uloge. Valjda to dođe u ovim godinama.

Smotana sam u zavođenju

Da li više voliš da te zavode ili da zavodiš?

- Svaka žena voli da bude zavedena. E sada, da li smo obrnuli malo uloge, trebalo bi mi mnogo stranica vaših novina da tu temu samo zagrebemo.

Da li umeš da koketiraš ili paziš da nikada ne pređeš granicu u zavođenju?

- Ja sam jako smotana po tom pitanju. To je mnogo smešno kada uzmem da flertujem. Ne, ne, ne. To ne želite da vidite. Verovatno i taj neko kome je to usmereno ne prepozna to kao flert. Mnogo sam smešna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.