MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI: Imao sam faze kada sam LOŠ MOMAK, 2020. je godina za ljubav!
Foto: Vladimir Šporčić

preboleo staru

MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI: Imao sam faze kada sam LOŠ MOMAK, 2020. je godina za ljubav!

Jedan od naših najpoznatijih glumaca, Miloš Biković, ove godine je naporno radio na projektima koje je publika odmah zavolela. Naredne godine će, priznaje, biti još zauzetiji, a još uvek traži pravu osobu za ljubavnu vezu.

Objavljeno:

Miloš Biković sumirao je 2019. godinu pa otkrio je i kako ove godine slavi novogodišnje i božićne praznike.

- Kao i uvek, u krugu porodice i u skladu sa tradicijom.

Kako sumiraš 2019. godinu, šta ćeš sa osmehom pamtiti, a šta bi voleo da izbrišeš?

- Ne bih voleo ništa da izbrišem. Sve što se desilo ću shvatiti kao jednu lekciju. I dobro i loše. Sve me nečemu uči. Ne bih ništa izbrisao jer je sve to bilo potrebno da se desi. Sa osmehom ću pamtiti dosta toga.

Kakvi su ti poslovni planovi za 2020. godinu?

- Isto kao i za 2019. godinu, samo ću još biti zauzetiji. U planu je film pod radnim nazivom “Budi bog s nama” sa Slobodanom Šijanom, kao i film “Južni vetar 2” i tri ili četiri projekta u Srbiji, kao i pet ili šest u Rusiji. Moraću da odaberem i napravim uži izbor. Krajem 2019. godine izašao je film “Sluga”, komedija godine u Rusiji, film koji će napraviti značajan rezultat. Jedna od najjačih producentskih kuća je dala visoku procenu za taj film, 19. decembra je bila premijera u Moskvi, a u Srbiji 27. decembra. Komedija je o nadobudnom i arogantnom momku koji prolazi kroz nestandardan način popravljanja karaktera, tako što ga vrate u selo iz 19. veka u Rusiji, gde ga ponovo uče ljudskim vrednostima na zabavan i okrutan način.

Uprkos tome što si na samom početku karijere uglavnom igrao dobrice, čini se da poslednjih godina dobijaš uloge likova koji koketiraju na tankoj liniji između dobra i zla. Da li je zahtevnije igrati loše momke?

- Nije zahtevnije igrati loše momke. Zahtevnije je igrati dobrice jer su oni u filmu dosadni zato što ih često pišu linearno. Za pozitivnog junaka moraš malo više da se potrudiš da bi pronašao to što ćeš da igraš. Češće se dešava da su pozitivni likovi napisani plitko i jednoslojno.

Kada si ti bio loš momak?

- Mislim da sam imao neke faze, ali nisam na sebe nikad gledao kao na lošeg momka. Nisam na sebe gledao ni kao na dobrog momka, jednostavno sam radio ono što sam mislio da je ispravno.

Godinama unazad se nalaziš na listama naših najlepših glumaca. Prija li ti taj epitet i smatraš li sebe poželjnim muškarcem?

- Ne razmišljam o sebi na taj način. Ne smatram sebe ružnim i neprivlačnim, ali ne smatram sebe ni poželjnim. Smatram da su epiteti ograničavajući i da mogu da budu teret.

Uprkos tome što ti je 2019. godina na poslovnom nivou bila veoma dobra, privatno si prekinuo višegodišnju romansu. Smatraš li da možeš da u budućnosti zasnuješ vezu budući da je tvoj status i posao takav da si često na relaciji Rusija - Srbija?

- Definitivno nije lako biti sa mnom u vezi. I smatram da ću moći da zasnujem zdrav emotivni odnos onog trenutka kada rešim da mi to bude prioritet, kao i onog trenutka kada se tome posvetim. Tačnije, kad nađem pravu osobu.

Kakva devojka može da te privuče?

- Mogu sada proizvoljno da govorim da treba da bude duhovita, obrazovana, osvešćena, da treba da bude emotivno inteligentna. Ali, u suštini, svaki put me iznenadi da to šta sam zamišljao nije to u šta sam se na kraju zaljubio. Nisam siguran da mogu da dam adekvatan odgovor na pitanje.

Nedavno si bio na odmoru posle dužeg vremena, šta si sve obišao?

- Uspeo sam da se malo odmorim. Obišao sam Njujork, Majami, Los Anđeles, Čikago, Istanbul i Austriju.

Na koji način se trudiš da nadomestiš trenutke sa porodicom budući da si često odvojen od njih i da li ti i danas kada nisi u našoj zemlji nedostaju?

- Trudim se da provodim trenutke s njima kad god mogu. Nedostaje mi porodica, kao i prijatelji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.