ZAŠTO JE VELJKOVA I BOGDANINA SVADBA VENČANJE DECENIJE: Nisu novinari napravili POMPU, vi ste to TRAŽILI!
Foto: Nemanja Nikolić

OSVRT

ZAŠTO JE VELJKOVA I BOGDANINA SVADBA VENČANJE DECENIJE: Nisu novinari napravili POMPU, vi ste to TRAŽILI!

Ljudi, bilo je ozbiljno mnogo stresa

Objavljeno:

Kada je u oktobru najavljeno venčanje Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, odmah je počelo s pripisivanje epiteta "svadba veka", "svadba decenije".

Budimo realni, mnoga estradna venčanja se tako karakterišu zarad senzacionalizma, ali samo jedno je zapravo, bar kada je javnost u pitanju, zaslužilo da se tako nazove.

foto: Sonja Spasić

Veljkova i Bogdanina svadba ne može biti svadba veka – jedna je svadba veka, ali epitet svadbe decenije svakako zaslužuje.

foto: Printscreen Youtube

Ekspanzijom portala navikli smo na to da se mnoge svadbe prate uživo, ali nijedna se nije pratila na način na koji se pratila svadba sina srpske majke. Nekoliko punktova – kuća Ražnatovića, kuća Rodića u Titelu, praćenje u svatove, venčanje u hramu Svetog Save, svadbeno veselje u prestižnom prestoničkom hotelu – malo li je!

Ljudi, bilo je ozbiljno mnogo stresa. Više smo se stresirali mi da sve pohvatamo nego sami Ražnatovići, koji su organizovali veselje, rekla bih.

foto: Pritnscreen

Sad će neki dušebrižnici reći "pa vi novinari pravite pompu od svega, pa je narod primoran da to prati". O, ne! To je netačno! Bar sudeći po brojkama koje pratimo kad puštamo vesti.

I ne samo to, za svadbu Veljka Ražnatovića su se raspitivali i oni koji zaista ne slušaju Cecinu muziku, da ne kažem "kulturna Srbija".

I to je naravno razumljivo. Ipak je Ceca jedna od najvećih zvezda, njena deca su verovatno medijski najeksponiranija od sve dece poznatih.

foto: Kurir

S druge strane, bilo je i onih koji su govorili da su očekivali više. Ne znam šta ćeš više. Srpska majka je ispoštovala srpske običaje, veselje je bilo standardno srpsko veselje. Niste valjda očekivali simfonijski orkestar ili Hor bečkih dečaka, pobogu?! Pa, pola estrade se okupilo na događaju, normalno je da će svako od njih da se lati mikrofona da otpeva nešto. Uostalom, na kojoj ste srpskoj svadbi bili, a da ste se veselili uz džez muziku, na primer?

foto: Filip Plavčić

Iako smo srećni zbog Veljka i Bogdane, nadamo se da se Anastasija neće baš uskoro venčavati, jer nam treba malo odmora (ha-ha). A u toku 2020. treba da se rodi mali Željko, pa će opet (hvala Bogu) biti mnogo povoda za slavlje kod Ražnatovića. Treba sve to ispratiti. I mi, i vi.

Prema tome, ne hejtujte. Ako vas ne interesuju Ceca i deca, nemojte ih čitati. Na internetu ima nezamislivo mnogo sadržaja. U bibliotekama takođe. Pustite Cecu i estradu da rade šta vole. Niko vas ne ugrožava, sve je u redu.

foto: Damir Dervišagić

Srećna Nova godina!

Bonus video

GLUMAC IMAO NAJLEPŠE DRUŠTVO: Biković izveo majku na premijeru

(Espreso.co.rs/ L.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.