SLAVICA ĆUKTERAŠ SE GODINAMA BORILA SA NAPADIMA PANIKE! Zvala sam psihijatra usred noći da plačem jer ću UMRETI!
Foto: Printscreen

ISPOVEST

SLAVICA ĆUKTERAŠ SE GODINAMA BORILA SA NAPADIMA PANIKE! Zvala sam psihijatra usred noći da plačem jer ću UMRETI!

Slavica Ćukteraš obećala je svima da će snimiti video o borbi sa anksioznošću, što je sada i učinila.

Objavljeno:

Ona kaže da joj se to prvi put desilo na jednom od nastupa u Las Vegasu, kada je osetila gušenje, pa je legla na beton jer drugačije nije mogla da se izborim sa tim stanjem.

"Nakon par meseci mučenja otišla sam kod neuropsihijatra koji mi je ustanovio da patim od anksioznosti i napada panike, kao i da to nije bolest nego stanje, i da se leči. Dve godine sam išla na redovne razgovore sa neuropsihijatrom i koristila terapiju. Za sve to vreme sam prolazila kroz unutrašnji pakao jer sam konstantno morala da idem na snimanje emisija, festivale, nastupe... Tada sam bila u jeku popularnosti. Plašila sam se da uđem u avion, bojala sam se da izađem na scenu. Znala sam u ponoć da zovem psihijatra jer sam mislila da ću umreti ako se popnem na binu. Nisam htela da odustanem i polako sam počela da pobeđujem to stanje, što nije nimalo lako", rekla je Slavica.

foto: Printscreen

"Mnogih nastupa se nisam sećala. Panika je bila tolika da me je dovodila do stanja šoka. Ponekad sam odlazila na nastupe i u tom stanju ih održavala, pred nekoliko hiljada ljudi, a da niko nije primetio kako se osećam. Sa druge strane, kada bih otkazala nastup osećala bih se kao da ništa u životu nisam postigla jer sam se fokusirala na negativne stvari. Još su u to doba mediji pisali o meni sve i svašta. Tada sam imala 20 godina, a sada imam skoro 35. Istrenirala sam svoj um i sebe, povratila sam svoju energiju. Mislim da sam izašla iz začaranog kruga jer mi se te epizode više ne ponavljaju, a sve i da se dese znala bih kako da odreagujem i da ih pobedim", zaključila je Ćukterašova na svom "Jutjub" kanalu, uz napomenu:

"Ako mene, kao javnu ličnost, ovo stanje nije omelo da obavim mnogo zadataka koji su bili preda mnom, nadam se da neće ni vas. Ne uvlačite se u kuću, ne povlačite se u sebe, znam da možete da se izborite sa tim!"

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.