VESNA NAPUSTILA DOM BIVŠEG VERENIKA: Prijateljima rekla kako unuka Rea više voli njen stan, evo šta je PRAVA ISTINA
Foto: Dragan Kadić

vratila se kući

VESNA NAPUSTILA DOM BIVŠEG VERENIKA: Prijateljima rekla kako unuka Rea više voli njen stan, evo šta je PRAVA ISTINA

Može joj se Zmijančeva izdala nekretninu na Voždovcu, u zgradi Željka Rstića, i preselila se na Vračar, gde je živela godinama

Objavljeno:

Vesna Zmijanac vratila se u svoj stari stan na Vračaru, koji u svom vlasništvu poseduje više od tri decenije.

Folk zvezda godinama je živela na Voždovcu, u zgradi svog bivšeg verenika Željka Ristića, gde je takođe pazarila nekretninu dok se zabavljala s njim.

foto: Ana Paunković

Međutim, ona ju je nedavno izdala stanarima i prešla u bivši kraj. - Vesna je navikla na Vračar i vratila se samo zbog lokacije. Zbog prvog koncerta, koji je zakazan za 18. mart u Sava centru, ona će više vremena provoditi u centru grada, pa će joj biti mnogo lakše. Pored toga, ovaj stan je mnogo veći od onog na Voždovcu. Kako prethodna nekretnina ne bi ostala prazna, odlučila je da je izda pod mesečnu kiriju i brzo su joj se javili ljudi koji su se uselili u nju. S obzirom na to da joj je taj stan vrhunski opremljen, ona mesečno dobija dobre pare za to - otkriva naš izvor.

Pevačica je, kako smo saznali, prijateljima rekla da njena unuka Rea više voli da provodi vreme u stanu na Vračaru nego na Voždovcu, pa je i to čak jedan od razloga zbog kog se ona preselila.

- Nikolijina ćerka uvek je baki tražila da je vodi u drugu kuću, tj. u stan u kojem sad živi. Njene igračke inače su okupirale Vesnin dnevni boravak i ona ih ne sklanja. U jednom delu sobe poslagani su elementi plastične kuhinje, kao i brojnih lutaka i ostalih dečjih alatki. Rea je baki najveća radost, i dosta vremena provode zajedno - završava naš izvor.

foto: Stefan Jokić

Pozvali smo Zmijančevu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je. U pitanju je samo lokacija i navika, ništa više. To je moj stari stan koji imam preko 30 godina, dugo sam boravila u njemu. Možete i na kafu da dođete (smeh), očekujem vas ovih dana - pohvalila se folk zvezda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.