DOBILA RAK NAKON ČESTITKE ZA DOBRO ZDRAVLJE: Pevačica progovorila o OPAKOJ BOLESTI
Foto: Printscreen Youtube

DUGO KRILA

DOBILA RAK NAKON ČESTITKE ZA DOBRO ZDRAVLJE: Pevačica progovorila o OPAKOJ BOLESTI

Novogodišnju želju shvatala zdravo za gotovo!

Objavljeno:

Pevačica Stanojka Bodiroža Ćana prošla je kroz težak životni period pre nekoliko godina, tokom kojeg se borila sa rakom dojke.

Pevačica je na svu sreću uspela da pobedi opaku bolest i nastavi sa uobičajenim životom, i to zahvaljujući redovnim odlascima kod lekara na kontrolu, koje je praktikovala jednom godišnje.

foto: Printscreen Youtube

O borbi sa bolešću je retko pričala i privatni život je čuvala daleko od javnosti.

Ja smatram da ako je nešto privatno, onda je privatno. I ta reč ne postoji slučajno. Ako svi znaju, to onda više nije privatno. Nije pravilo da koliko te ima u medijima, da je to merilo tvoje popularnosti. Ja sam svoju karijeru bazirala na pesmama, nisam inače skandalozna osoba, ne umem da se svađam, volim da kažem, da presečem nešto, i ako neko nema sluha znači tu smo završili priču", izjavila je pevačica.

foto: Printscreen Youtube

Ona je otkrila da je njeno zdravlje sada pod kontrolom i u najboljem redu.

Hvala Bogu, dobro je, redovno se kontrolišem, vodim računa i promenila sam dosta toga. Promenila sam u smislu da radim, ali uzmem vreme i za odmor. Pre sam samo radila, a vrlo se malo odmarala. Sada sam shvatila da ništa ne moram. Kada mi je ranije neko poželeo za Novu godinu zdravlje, ja sam onako rekla: "Pa, i nije ti neka želja", dok nisam doživela sve što sam doživela. Kada sam doživela, onda sam shvatila da je zaista zdravlje na prvom mestu - izjavila je Ćana za medije.

Ona je takođe istakla da joj je značila podrška prijatelja i porodica, ali da su je iznenadili neki ljudi za koje je mislila da su joj bliski, a koje je nisu ni pozvali da je pitaju kako je.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.