KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE VODITELJKA ŠUTNULA GLUMCA: Ovo je CELA ISTINA o Aninom odnosu sa Vukom Kostićem!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

smarao je

KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE VODITELJKA ŠUTNULA GLUMCA: Ovo je CELA ISTINA o Aninom odnosu sa Vukom Kostićem!

Ana Mihajlovski nije mogla više da podnese svađe koje je imala sa Vukom Kostićem, pa je stavila tačku na tu vezu

Objavljeno:

Ana Mihajlovski je raskinula sa Vukom Kostićem i otputovala u Ameriku sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem. Kako saznaje Informer, lepa voditeljka je posle dva meseca ostavila popularnog glumca jer su se non-stop svađali oko gluposti.

Počeo da smara

Kada je na tu priču stavila tačku, Ana je predložila nekadašnjem mužu da sa ćerkom Ivom praznike provedu u Njujorku.

- Ana se baš primila na Vuka, ali je ubrzo shvatila da nisu jedno za drugo. Non-stop su se svađali oko nekih gluposti i ona to više nije htela da trpi. U početku su to bile bezazlene rasprave, ali kasnije su postale žučne i ozbiljne. Zato je i rešila da stvar saseče u korenu - započinje priču izvor blizak popularnoj voditeljki.

foto: Printcsreen

- Sve je bilo super dok u javnosti nije isplivalo da su zajedno. Vuku se nije dopalo što ga povezuju sa voditeljkom koja iza sebe ima propala dva braka i troje dece, pa joj je rekao da treba da povedu računa da ih paparaci negde ne uslikaju. Ana se baš iznervirala zbog tog njegovog stava. Rekla mu je da treba da naprave pauzu, pa da vide gde su i šta su. Međutim, Vuk nije hteo ni da čuje za to, pa su se ponovo žestoko posvađali - priča naš izvor i dodaje:

- Anu je sve to počelo da smara, pa je rešila da na celu priču stavi tačku. Nerviralo ju je i to što je Vuk insistirao da stalno budu kod kuće, a ona baš voli da izlazi sa drugaricama. Zbog svega toga Vuka je pozvala u jedan restoran i objasnila mu da je najbolje da se više ne viđaju. Vuk nije imao druge, nego da pristane na to.

Skroz nepredvidiva

Mihajlovski je dva dana nakon raskida spakovala kofere i sa bivšim suprugom, vlasnikom "Emoušna" Goranom Stamenkovićem, i njihovom ćerkom Ivom otišla u Njujork.

- Ne znam da li se Ana miri sa Goranom ili su samo prijateljski otputovali u Ameriku. Znam da su njih dvoje oduvek bili u odličnim odnosima, prvenstveno zbog ćerke. Ana nikada nije nijednu ružnu reč rekla za Gorana, kao ni on za nju. E sad, da li će se iz Amerike vratiti kao par, ne znam. Ona je nepredvidiva, tako da me ništa ne bi začudilo - završava naš sagovornik.

Ana i Vuk se upoznali u lovu

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić upoznali su se u lovu. Glumac je strastveni lovac, a Ana je iz znatiželje sa njihovim zajedničkim prijateljem krenula u šumu. Tamo su voditeljka i glumac razmenili brojeve telefona, a ubrzo su se i smuvali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.