BAKA PRASE JE SAD STVARNO ŠOKIRAO CELU SRBIJU! Ušao u SKUPŠTINU i ismevao POLITIČARE!
Iako je poseta Skupštini grada bila humanim povodom, on nije propustio priliku da od svega napravi cirkus, Foto: Printscreen/ Youtube/ Baka Prase

POMERA GRANICE

BAKA PRASE JE SAD STVARNO ŠOKIRAO CELU SRBIJU! Ušao u SKUPŠTINU i ismevao POLITIČARE!

Objavljivao snimke eksterijera ismevajući ljude kojima je tu inače radno mesto

Objavljeno:

Miljenik tinejdžera u čitavom regionu Bogdan Ilić, koji je prepoznatljivost stekao pod pseudonimom Baka Prase, kroz video-klipove koje objavljuje na jutjub kanalu, često pretera sa šalom, pa se neretko nađe na stubu srama kao pogrešan uzor mladoj populaciji.

Posle vređanja devojaka, voditeljke TV Prva, pevačica i mnogih drugih, jutjuber se prekjuče nedopustivo ponašao u Skupštini grada Beograda jer je iz važne državne institucije objavljivao snimke eksterijera ismevajući ljude kojima je tu inače radno mesto.

foto: Printscreen/ Youtube/ Baka Prase

Iako je povod Baka Prasetovog dolaska u Skupštinu Beograda bio human, budući da je išao na događaj posvećen deci iz prihvatilišta, on je i tu priliku iskoristio da se podrugljivo ophodi prema domaćinu, instituciji gradske vlasti.

- Uspeo sam u životu kad sam dovde stigao. Sad sam bos, parkirao sam ispred Skupštine, dočekuju me na vratima. Oho-ho, mnogo sam bitan - pričao je jutjuber u lajvu na Instagramu, prikazujući ceo svoj dolazak u skupštinsku salu, kao i parkiran luksuzni crni automobil pored samog ulaza.

Posle nekoliko minuta, kad je seo pored glumca, takođe buntovnog, Viktora Savića, Baka Prase je nastavio sa ironičnim opisima ambijenta koji je pokazivao kamerom.

- Evo me unutra, sad sam ozbiljna glava. Vidi gde sam - podrugljivo je rekao jutjuber.

Bonus video

GLOSSY LIČNO - DAVID RADOSAVLJEVIĆ: Očekujem da za 10 godina budem jedna od NAJVEĆIH ZVEZDA!

(Espreso.co.rs/ Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.