O NJENOJ HALJINI I TETOVAŽAMA SVI BRUJE! MIA OTKRILA NA PROMOCIJI: Ćerkica je NASLEDILA TALENAT za muziku! (FOTO)
Foto: Espreso foto

intervju za espreso

O NJENOJ HALJINI I TETOVAŽAMA SVI BRUJE! MIA OTKRILA NA PROMOCIJI: Ćerkica je NASLEDILA TALENAT za muziku! (FOTO)

Mia Borisavljević je izdala svoj treći album pod nazivom "Nova ja"

Objavljeno: 16:15h

Pevačica Mia Borisavljević oduševila je publiku kada je objavila svoj treći po redu album pod nazivom "Nova ja", a o prvom spotu koji je izašao već svi spekulišu, kako fanovi tako i mediji.

Ona se na promociji pojavila u elegantnoj, ali u isto vreme i seksi kreaciji u kojoj je zasenila sve.

Pevačica je u intervjuu za Espreso.co.rs ispričala kako je došla na ideju za trenutno najaktuelniji spot, ali i o trenutnoj sreći što zbog karijere, što zbog uspeha na porodičnom planu.

foto: Emilija Jovanović

Svi prepričavaju scenu iz novog spota, kada je muškac u bukvalnom smislu gazi, a nas je zanimalo odakle joj ideja i inspiracija za nešto ovakvo, još neviđeno na našim prostorima.

- U tekstu pesme se govori o devojci kojaje u vezi uslovno rečeno bila "gažena", ona može sa čovekom sa kojim je u vezi svaki dan sa nulom da pomnoži. On se ne smiruje, luta, a ona ga vadi iz bunila i iz ludila i na kraju je za nju ostalo samo "izvini". Ona u pesmi kaže: "Jedino što želim je da me izvedeš u grad i onda svako svojim putem", gde mu stavlja do znanja da više neće biti ona stara kroz stih: "Bila jednom jedna ja, zaboravi šta sam trpela, što si me gazio gazio si me".

foto: Emilija Jovanović

To je bizarna scena, a nedavno si na poligrafu dobila škakljiva pitanja te javnost bruji o nemilim događajima iz tvog života. Ti izgledaš nikad bolje, vidi se da si danas srećna, šta utiče na tvoj dobar izgled i raspoloženje?

- Na poligrafu su mi postavljena pitanja iz prošlosti, i to su sve istinita pitanja i istiniti odgovori na osnovu svega što mi se dešavalo. Moja prošlost je stvarno bila ružna, svašta mi se nešto dešavalo, život me nije mazio, ali sve je to iza mene. Ja sam neko ko gleda u sadašnjost, želi i drugima i sebi lepu budućnost i to je nešto što meni stalno daje tu neku pozitivnu energiju. Ja na sve to iz prošlosti gledam pozitivno, i ovaj spot sada, meni je to nešto interesantno i intrigantno a ne nešto što odaje utisak ružne scene.

Posle ovog bizarnog spota, šta je nešto sledeće čime ćeš da iznenadiš publiku, imaš li neku novu ideju za još nešto nviđeno do sada?

- Ovaj CD je konačno završen i u toku cele sledeće godine imamo u planu singlove. Već od prilike znam kako bi neke pesme trebale da izgledaju, ali za spot još ne znam. S obzirom da sam ja negde navikla publiku za iznenađenja u spotu pretpostavljam da će toga biti. To meni dune u momentu i nije neki scenario koji je unapred napisan.

Da li te tvoj suprug Bojan usmerava u karijeri i da li ti daje savete?

- Jedno drugom dajemo savete. Ja sam otkrila u njemu, i on je otkrio u sebi kompozitora pre dve godine i to je nešto novo u našem odnosu, kako poslovnom tako i privatnom. On sada ima i svoj muzički studio inas dvoje oaj posao doživljavamo totalno kompletno i na nekom višem nivou. Naravno da ja slušam njegove savete u tom smislu jer je on zaista dobar muzičar, ali i on sluša savete od mene jer sam ja dosta iskusnija od njega u ovom nekom svetu šoubiznisa.

foto: Emilija Jovanović

Da li kod kuće pevate jedno drugom?

- Bojan peva non stop, stalno peva neke narodnjake i vežba neke trilere a mene to užasno nervira i onda mu uvek govorim: "Ćuti, ćuti, nemoj da mi sad pevaš"! Ja sam neko ko ide i gasi po kući TV, utišavam muziku i gledamo dečije crtaće. On po kući ide sa slušalicama i non stop sluša muziku.

Koju pesmu od svih tvojih najviše voli?

- Jao ne zna, to morate njega da pitate. Nikad ga nisam pitala koju moju pesmu najviše voliš, evo i mene sada baš zanima.

Mala Ema je iz porodice muzičara, oba roditelja joj pevaju, da li ona pokazuje talenat za muziku?

- Vidi se itekako. Po detetu se odmah vidi da li ima sluha i takta, njoj se najviše vidi kada igra. Ona već ima omiljenu pesmu sa mog albuma, to je numera "Kampari" i nekako joj je najbolja koreografija uz to. Voli muziku i to se isto vidi. Dobro reaguje čim čuje muziku pa već mislim da će biti muzikalna.

Da li bi je podržala da i ona jednog dana krene vašim stopama i uplovi u svet muzike?

- Nemam prava da joj nešto ne dozvolim, mogu samo kroz život da je savetujem.

Kako postižeš da budeš i majka, i pevačica, i žena, i da stigneš u teretanu?

- Ne znam (smeh). Dobro se organizujem, jako je važna organizacija u životu i mnogo mi je bitno da imam ljude oko sebe koji mi pomažu i koji mi ne odmažu.

foto: Emilija Jovanović

Šta ti kažu koleginice i prijateljice sa estrade, kako one komentarišu tvoj novi spot?

- Čestitaju uvek! Ima toliko mnogo dobrih devojaka sa estrade koje su mi i prijateljice osim što su koleginice, a i komšinice. To su toliko nesebična i dobra bića, stvarno smo jedne drugoj podrška i znamo koliko truda i rada stoji iza naših projekata. tu je previše ulaganja i novca, i vremena i svega. Uvek jedne drugoj od srca čestitamo, baš.

Ko je prva koleginica koja ti je uputila reči podrške i pohvale?

- Nekako je uvek Jelena Kostov prva, ona živi sprat iznad mene i nas dve se uvek srećemo po liftu i postepenicama.

Jel pevate vas dve kroz prozor ili sa stepenica jedna drugoj u zgradi?

- Jao, mi se srećemo sa ofingerima, to je sa rukama punim kesama, samo protrčimo jedna pored druge i viknemo: "Ćao mico, ljubim te".

foto: Emilija Jovanović

Da li Bojan ljubomoran na komentare koje ti muškarci ostavljaju ispod spotova na Jutjubu, poput "Razvedi se od njega i udaj se za mene", "Šta će ti Bojan", "Mia bolji sam ti ja".

- To su fanovi i to je smešno, oni to od milošte pišu. Nema ljubomore, on je normalan čovek pa mi te komentare ne doživljavamo tako. Mi imamo svoj nekiživot i svoj neki svet, normalni smo ljudi oboje. Takvi komentari uopšte ne dopiru do nas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.