DO 15. GODINE NISAM IMAO JELKU, ALI DANAS SAM SREĆAN ČOVEK: Milan Milošević čitaocima Espresa poklonio MUDROST
Milan Milošević, Foto: Vlada Maraj

ISKRENO I MUDRO

DO 15. GODINE NISAM IMAO JELKU, ALI DANAS SAM SREĆAN ČOVEK: Milan Milošević čitaocima Espresa poklonio MUDROST

Voditelj Zadruge Milan Milošević bio je rad da bude naš sagovornik u novogodišnjem intervjuu, a čitaocima portala Espreso poručio veliku životnu mudrost.

Objavljeno:

Po čemu ćeš pamtiti 2019. godinu?

- Godinu na izmaku pamtiću po izuzetno fantastičnom završetku Zadruge 2 i istom takvom početku Zadruge 3, u kojoj sam, kao što svi znate, veoma čest gost u ulozi voditelja. Pamtiću je po uspešnom izletu u estradne vode, saradnji s mojom velikom prijateljicom Stojom i još po mnogo, mnogo lepim stvarima.

foto: Vlada Maraj

Čemu se nadaš u 2020?

- Od sledeće godine očekujem mir, zdravlje i mnogo, mnogo ostvarenih ciljeva. Pod jedan, želim da ostvarim svoj decneijski san, a to je da se napokon probudim u svojoj kući u Beogradu i tako promenim dvadesetogodišnji podstanarski status. Na dobrom sam putu da to sve realizujem, ali o tom – potom.

foto: Vlada Maraj

Gde i sa kim ćeš dočekati 2020?

- Novogodišnju noć ću provesti u krugu porodice, uz majku i najbliže. Toliko mogu, jer tokom godine zbog prirode posla nisam im baš tako često na raspolaganju. Radujem se kao malo dete i euforija je kod mene već odavno prisutna.

foto: Vlada Maraj

Koji ti je najgori doček Nove godine u životu?

- Da ne zvuči patetično, ali svaki doček u detinjstvu koji sam provodio van svoje kuće smatram najgorim. Svaki put kad se setim situacija iz detinjstva, kroz glavu mi prolazi kako do petnaeste godine nisam imao svoju novogodišnju jelku, niti se u mom domu osetila ikada praznična euforija, ali da ne idem dalje sa tom pričom... Sada sam ja izuzetno srećan i zadovoljan čovek, koji se jako retko priseća tih momenata.

foto: Vlada Maraj

Koje ti je najgore pijanstvo za doček Nove godine?

- Jao, pa iskreno, ne sećam se da sam imao ta pijanstva u novogodišnjoj noći, ali često me je već 1. januara mnogo bolela glava od konzumiranja alkohola, a tek me je čekao posao, jer mi je krsna slava već 2. januara, a ništa se samo neće pripremiti, ako me razumete.

Koja je tvoja poruka čitaocima Espresa za 2020?

- Kao i sebi, svim čitaocima portala Espreso želim prvenstveno mnogo zdravlja, mnogo zahvalnosti u svemu što vam se dešava, jer ključ sreće i uspeha je upravo u tome.

Bonus video

CECA JE MISLILA NA SVAKI DETALJ NA SLAVI! Evo iz kakvih tanjira su jeli gosti za Nikoljdan

(Espreso.co.rs/ L.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.