KO JE KOGA I SA KIM? Afere poznatih su nas DRMALE u 2019. godini! Skandali su se nizali, a ZVEZDE digle NOSEVE!
Foto: Damir Dervišagić

OVDE SE NA ZNA KO S KIM...

KO JE KOGA I SA KIM? Afere poznatih su nas DRMALE u 2019. godini! Skandali su se nizali, a ZVEZDE digle NOSEVE!

One manje aferice se nećemo ni truditi da popišemo, da ne bismo napisali novi "Rat i mir", a i ko će to da čita

Objavljeno:

Jedna od prvih asocijacija na estradu jesu afere, a njih je iz dana u dan, iz godine u godinu – onoliko.

Pošto je 2019. godina na izmaku, red je da one najveće okupimo na jednom mestu, radi preglednosti. One manje aferice se nećemo ni truditi da popišemo, da ne bismo napisali novi "Rat i mir", a i ko će to da čita.

Pa da krenemo...

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

foto: NEMANJA NIKOLIĆ, VLADIMIR ŠPORČIĆ

Ovo bi se lagano moglo podvesti i pod aferu decenije, ma veka. Početkom 2019. godine isplivala je informacija da su pop diva Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ navodno dve godine bili u tajnoj vezi. Uz sve to isplivali su i navodni dokazi u vidu eksplicitnih snimaka, fotografija i prepiski, a koje je pevačica oštro demantovala, govoreći kako ju je Vranješ godinama proganjao, dok je Vranješ "presavio tabak" i rešio da tuži gospođu Tošić, te su navodni bivši ljubavnici završili na sudu.

foto: Damir Dervišagić

Trajalo je to gotovo cele godine, da bi na kraju došlo do pomirenja, ali ne onog prijateljskog, a još manje partnerskog, već samo sudskog. Naime, fudbaler je iz nepoznatih razloga rešio da povuče sve tužbe i sasvim izađe iz priče koja je drmala region, a boga mi i daleku Aziju, s obzirom na to da su o ovome pisali i kineski mediji, gde je njen suprug Duško Tošić angažovan da igra fudbal za debele pare.

foto: Ana Paunković

Duško je aferu oprostio, Vranješ je tužbe povukao, Karleuši porasla cena nastupa, plus je od muža na poklon dobila vilu na Dedinju, te je ovo jedna priča sa srećnim krajem.

Duško Tošić i Marija Melcer

foto: Marina Lopičić

Ni lepi Duško nije cvećka, pa je zato možda svojoj supruzi oprostio to što je bila u centru skandala o kome će se još dugo pričati.

Naime, samo jedna od poznatih dama koje su dovođene u vezu s ovim perspektivnim fudbalerom, ali jedina koja je o tome javno progovorila je pevačica Marija Melcer, koja je u ekskluzivnom razgovoru za Espreso najavila svoj ulazak u Zadrugu 3, gde će izneti sve detalje afere s Karleušinim suprugom.

foto: Printscreen Youtube

- Duško i ja smo se prvi put videli na jednom splavu, poznajemo se, ali ne bih sada o tome... Ja sam bila sa svojim društvom, on sa svojim, upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i to je to. Biće prilike u Zadruzi, pa ćemo više govoriti o tome.

Na pitanje da li se plaši da bi priča o vezi sa Karleušinim suprugom mogla da joj pokvari plan da se predstavi u najboljem svetlu poručila je sledeće:

foto: Sonja Spasić

- Ne plašim se! Otvoreno ću govoriti o tome - samouvereno je najavila Melcerova, mada od toga još uvek ništa nismo čuli. Doduše, Zadruga 3 će trajati do leta, tako da ima vremena da se ova neafirmisana pevačica useli na imanje u Šimanovcima i raskirnka Duška Tošića.

Boki 13

foto: Pritnscreen

Iako je Bojan Jovanovski iz susedne nam Makedonije, mi ga smatramo "našim", jer je pre nekoliko godina žario i palio srpskom javnom scenom kao multimedijalna ličnost – učestvovao je u više srskih rijalitija (Veliki brat, Farma, Dvor), snimao je pesme, a imao je i svoju autorsku emisiju Arena B13, dok nije odlučio da se povuče i osnuje sopstvenu medijsku grupaciju pod nazivom "Media Group", u sklopu koje je i televizija "1 TV", smršao je do neprepoznatljivosti i počeo da nosi preskupe stvari i baškari se za sve pare.

Sve dok nije optužen za reketiranje. Naime, Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, reketirao je biznismena Jordana Kamčeva za 1,5 miliona evra da bi, navodno koristivši svoja poznanstva s premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevim, njegovim savetnikom Zoranom Bašanovićem i specijalnom tužiteljkom Katicom Janevom, inače premijerovom štićenicom, koja je trebala da obezbedi slobodu biznismenu Kamčevu, optuženom u aferi "imperija".

foto: Printscreen

Tako je Boki završio u pritvoru, gde mu se sudi. I tako će ova 2019. godina za makedonskog šoumena i biznismena ostati upamćena po neslavnom krahu. Od sjaja do očaja.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin Marković

foto: Damir Dervišagić

Gde je Sloba, tu su žene. Ajde što su žene, nego sve sami ljubavni trouglovi i mnogouglovi.

Na prvi trougao, čiji je centar bio upravo on, ne treba ni da podsećamo. Sada je situacija slična, samo što ovog puta nije Sloba taj oko koga se žene bore. Sad je on taj koji je u vezi s udatom ženom. Bar formalno udatom.

foto: Printscreen

Naime, nakon što su u javnost isplivale fotke sa ženom za koju se mesecima unazad spekulisalo da je nova izabranica Pinkove uzdanice, pevač je bio "sateran u ćošak", te je morao da prizna da ljubi ženu udatu. Pored muža, Jelena ima i dvoje dece, ali Slobi očigledno to ne smeta, te ponosno šeta lepu brinetu, dok njen muž nema problem s tim, jer kako kaže, njih dvoje su rastavljeni.

Koja afera u 2019. godini je vama omiljena?

Bonus video

CECA JE MISLILA NA SVAKI DETALJ NA SLAVI! Evo iz kakvih tanjira su jeli gosti za Nikoljdan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.