VIKENDICA ORONULA, DVORIŠTE U KOROVU: Rasta uložio 120.000 evra, da bi Ana OVAKO ZAPUSTILA zajednički dom!
Foto: Printscreen

baš je briga za poklon

VIKENDICA ORONULA, DVORIŠTE U KOROVU: Rasta uložio 120.000 evra, da bi Ana OVAKO ZAPUSTILA zajednički dom!

Želeo je da je usreći u tom trenutku

Objavljeno:

Stefan Đurić Rasta navodno je ostao bez 120.000 evra koje je uložio u izgradnju vile u Malom Mokrom Lugu, gde je planirao da se preseli sa bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom ćerkom Tarom.

foto: Nebojša Mandić

Radovi na kući su počeli pre više od dve godine, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio.

Ova kuća i dalje je u istom stanju u kojem je bila pre dve godine.

- Kada se stefan venčao sa Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa centar, kao i studijo.On novca ima i to nikada nije bio problem, aodmah je uložio oko sto hiljdaza materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put, prvi put razišli, radovi su stali, pa je posle pomirenja odlučeno da se nastave radovi i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim kada su se zvanično razveli, on je obustavio radove - kaže izvor.

foto: Printscreen

Njemu nije krivo što mu je investicija propala, on je nakon toga kupio stan na Vračaru - Rasti taj novac nije važan, on je želeo da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kao je i pre godinu dana bilo - kaže izvor.

Prema izveštaju vikendica je pod uticajem vremenskih prilika prilično oronula, dvorište je zaraslo u korov, a majstore nisu sreli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.