MIROSLAV ILIĆ PRIZNAO VANBRAČNOG SINA?! Evo šta posle DUGOGODIŠNJE DRAME kaže Devinova majka (FOTO)
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

odbio dnk

MIROSLAV ILIĆ PRIZNAO VANBRAČNOG SINA?! Evo šta posle DUGOGODIŠNJE DRAME kaže Devinova majka (FOTO)

Nekadašnja, navodno, velika ljubav folk pevača Mirjana Antonović tvrdi da je time što je odbio DNK faktični priznao da je Devin njegov sin

Objavljeno:

Nakon što je Viši sud u Beogradu folk pevaču Miroslavu Iliću i Devinu Antonoviću naredio da odnesu bris u Institut za sudsku medicinu u Beogradu da bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac, ni nakon isteka poslednjeg roka popularni folker to nije učinio, trvdi Mirjana Antonović.

foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

Nekadašnja, navodno, velika ljubav Miroslava Ilića, koja sada pokušava da dokaže da je on otac njenog deteta, takav njegov čin tumači kao priznanje.

Dragi moji prijatelji, Miroslav je odbio da priloži DNK. Miroslav je dobio sudski nalog da se izjasni u roku od 8 dana, da li ima nameru da priloži DNK za analizu. Pošto se nije odazvao na nalog to sud tretira kao odbijanje. Znači, Miroslav je odbio da se privrgne DNK analizi. Sa tim potezom je faktički priznao da je Devin njegov sin, napisala je Mirjana uz nasmejani emotikon i dodala:

Ročište za suđenje je sledeće. Uvek vaša Mirjana.

Inače, po Zakonu o parničnom postupku, ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje.

Međutim, to je presudno prilikom odlučivanja suda. Pošto je folk pevač odbio DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.