OSMEH RADE MANOJLOVIĆ KRIJE VELIKU TUGU: Ovako je izgledala njena POKOJNA MAJKA, kojoj je posvetila CELU KARIJERU!
Rada Manojlović, Foto: Sonja Spasić

TUGA NE PRESTAJE

OSMEH RADE MANOJLOVIĆ KRIJE VELIKU TUGU: Ovako je izgledala njena POKOJNA MAJKA, kojoj je posvetila CELU KARIJERU!

Manojlovićeva na svom Instagram profilu ima objavljenu porodičnu fotografiju na kojoj se nalaze pored pevačicine majke njen otac, brat i sestra

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih pevačica "Grand" produkcije Rada Manojlović ne skida osmeh sa lica, ali iza njega krije se velika tuga. Mlada zvezda je pre skoro 20 godina ostala bez majke Mirjane, koja je preminula od raka.

Manojlovićeva nikada nije krila da joj je najteži trenutak u životu bio taj kada je izgubila majku, ali srećna je što je ostvarila njenu želju da postane uspešna pevačica.

foto: Sonja Spasić

- Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Godinu dana pre njene smrti prijavila sam se za takmičenje "Zvezde Granda" i ispala sam. Meni se tada svet srušio, a ona me je u svoj njenoj muci bodrila i nije dozvolila da pokleknem. Pamtim njene reči, govorila je svojim umiljatim glasom: "Mila, ovo nije kraj. Ti ćeš sigurno jednog dana biti zvezda. Velika zvezda kao Dragana Mirković". Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane je provodila tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojom mami - ispričala je svojevremeno Rada za domaće medije.

foto: Printscreen Instagram

Manojlovićeva na svom Instagram profilu ima objavljenu porodičnu fotografiju na kojoj se nalaze pored pevačicine majke njen otac, brat i sestra.

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo. Mirjana - napisala je pevačica uz fotografiju.

Bonus video

ZORANNAH GOLA IZAŠLA U SNEG! Prvo skijala samo u KUPAĆEM, a sad samo ovlaš prebacila KRZNO! DIVLJA

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.