Zadesila ih ista sudbina: Jelenino ubistvo se ne sme zaboraviti kao ubistvo ove pevačice! (FOTO)

ubica još uvek nepoznat

Zadesila ih ista sudbina: Jelenino ubistvo se ne sme zaboraviti kao ubistvo ove pevačice! (FOTO)

Pre 10 godina, pevačicu je ubila nepoznata osoba. Do dana današnjeg ovaj slučaj nije rešen...
Objavljeno: 12:16h

Već je prošlo 28 dana od ubistva pevačice Jelene Krsmanović, a još uvek se ne zna ko ju je ubio. Sličan slučaj dogodio se i pre 10 godina - ubijena je pevačica Tanja iz Užica. Ni njen ubica do dana današnjeg nije pronađen. Umešan i narko-klan! Ubistvo Jelene Krsmanović izvela krimi ekipa iz BG kraja poznatog po drogi! (FOTO) - Cela Srbija se mesec dana pita ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović iz Borče, a ja već deset godina ne znam ko je kriv za smrt moje ćerke, inače njene koleginice – priča Mica Ćosić, majka pevačice Tanje Ćosić iz Užica, koja je stradala 1. avgusta 2005. godine u podmetnutoj eksploziji pod njenim automobilom, ispred zgrade u kojoj je živela.

Njena majka je i dalje u očaju i ne može da se pomiri sa činjenicom da ubica njene jedinice još nije pronađen. - Pratim ovih dana dramu porodice Marjanović, verujem da im je teško. Eto, imale su skoro isto godina kad su stradale ni krive ni dužne. Samo da policija ne odustane od potrage za Jeleninim ubicom i da Jelenina smrt ne padne u zaborav kao Tanjina. A ja se već deset godina pitam ko je ubio moju ćerku – pričala je njena majka. Jeleninog ubicu nikada neće naći? Da li će ubistvo pevačice zauvek ostati misterija? (FOTO) Ona kaže kako je njena ćerka kažnjena jer se zabavljala sa čovekom koji je poslovao uglavnom poslovao sa ljudima sa druge strane zakona. Čim se njen momak zamerio sa opasnim ljudima, oni su mu to vratili ubistvom njegove devojke – Tanje Ćosić. Kad se desila eksplozija, ona je živela sa majkom, ocem i sinom koji je tad imao 5 godina, a danas je srednjošklolac. Takođe, na zidu dnevnog boravka i dalje stoji sat koji pokazuje stalo vreme od eksplozije - 10.30h.
Mica Ćosić navodi i da užički MUP nije ništa uradio povodom ovog slučaja. Deset godina je prošlo, a ne zna se ko je ubica. - Tanju svi pamte po dobru, mi smo poštena porodica... Smatram da Tanjin sin od 15 godina ima pravo da sazna ko mu je ubio majku – priča Mica Ćosić. Podsećamo, slična tragedija se dogodila i porodici Marjanović iz Borče. Pevačica Grand produkcije, Jelena Krsmanović, brutalno je ubijena 2. aprila u Borči i za njenim ubicom se i dalje traga. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.