GLAVA JOJ POTPUNO ĆELAVA: PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE!? Sve do sada se nije znalo šta se dešava sa Anom Bebić! (FOTO)
Foto: Vladimir Milovanović

ispričala

GLAVA JOJ POTPUNO ĆELAVA: PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE!? Sve do sada se nije znalo šta se dešava sa Anom Bebić! (FOTO)

Mlada pevačica u psolednje vreme ne skida osmeh sa lica, a nakon što se na neko vreme povukla iz javnoti, deluje da uživa u porodičnom životu

Objavljeno:

Hrvatska pevačica sa adresom u Beogradu Ana Bebić u maju prošle godine na svet je donela sina Matiju, a sada je objavila loepe vesti, ponovo je u blagoslovenom stanju.

- Čekamo još jednog sina! U petom sam mesecu trudnoće, nismo hteli da čekamo sa drugim detetom. Dok smo još u pelenama, pa i drugo odmah - rekla je Ana u emisiji Ognjena Amidžića.

Inače, lepa Ana Bebić odrasla je u Metkoviću u Hrvatskoj, odakle se, kada je kročila na srpsku estradu, preselila u Srbiju. U jednom intervjuu za "Blic" rekla je da joj je, iako obožava Beograd, trebalo vremena da se privikne na život u velikom gradu.

- Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovde i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mesta gde imate tri semafora, dok su ovde gužve u saobraćaju i ako želite nešto da obavite, treba vam ceo dan za jednu obavezu. Mi iz malog mesta smo dosta spori, a ovde vlada velika brzina - navela je tada Ana.

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Ana je često menjala imidž, frizuru i boju kose, te je priznala da je u jednom trenutku života čak bila i ćelava.

- Bila sam ljubičasta, roze, neboplava, crna, braon, šatirana. Jedno vreme sam imala kratku, mušku frizuru, a u srednjoj školi sam bila i ćelava. E, to je bio pravi izazov - rekla je u jednom intervjuu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.