MIROSLAV ILIĆ JE BIO ROKER: Zbog ALKOHOLA uništio LOKAL i zamalo da se RAZVEDE, a JEDNA PESMA mu je PROMENILA ŽIVOT
Miroslav Ilić, Foto: Stefan Jokić

BURAN ŽIVOT VELIKE ZVEZDE

MIROSLAV ILIĆ JE BIO ROKER: Zbog ALKOHOLA uništio LOKAL i zamalo da se RAZVEDE, a JEDNA PESMA mu je PROMENILA ŽIVOT

U vreme kada je bio na vrhuncu svoje karijere, Miroslav je mnogo pio

Objavljeno:

Miroslav Ilić sada je popularni pevač narodne muzike, a kao mali dečak imao dugu kosu i slušao rok muziku. Slušao je Džimija Hendriksa, Dženis Džoplin, Iglse i bio je hipik duge kose i pocepanih farmerki. Ipak, muzičke vode odnele su ga u potpuno drugačiji pravac.

Popularna pesma "Devojka iz grada", koju je Ilić snimio 1972. godine, sa 21. godina, postala je njegova lična karta i garancija, da će imati veoma uspešnu muzičku karijeru. Ono što retko ko zna je da upravo ovu pesmu niko nije hteo, pa se našla u Ilićevim rukama.

foto: Damir Dervišagić

U vreme kada je bio na vrhuncu svoje karijere, Miroslav je mnogo pio. Zbog toga je jedne prilike došlo do nesporazuma između njega i Rake Đokića. O tome je pisala cela jugoslovenska štampa i izbio je veliki skandal.

I privatni život Miroslava Ilića zapao je u krizu, te je bio na ivici da se razvede sa svojom suprugom Gordanom. U tom trenutku, Radmila Todorović Babić piše pesmu i daje je Miroslavu. Ova pesma pomogla mu je da sačuva svoj brak, ali i da mu karijera ponovo krene uzlaznom putanjom. Prestao je da je pije do dan danas. MiroslavIlić oženio je Gordanu, svoju mladalačku i veliku ljubav, kada je on imao 21, a ona tek 19 godina. Pevač je jednom prilikom otkrio da je Gordana prva njega primetila. S obzirom da je on bio stidljiv mladić, ona se njemu prva obratila. Kroz celu njegovu kaijeru supruga mu je bila neizmerna podrška, a na njenu inicijativu Miroslav je napredovao u karijeri i odlučio da se bavi muzikom.

foto: Stefan Jokić

Ipak poslednjih godina skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su medijski nastupi o navodnom vanbračnom sinu kojeg je pevač stekao tokom jedne turneje u Americi.

- Te priče o mom vanbračnom sinu nisu nikakva novost. Još pre osam godina, toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora da poništi očinstvo tog gospodina. Oni to nikada nisu uradili, a taj dečko ima trideset godina. Ako čovek želi nešto u tim godinama, onda on to sam radi. Očigledno je da tu priču forsira njegova majka, koja je inače egzibicionista. Čak nisam siguran da on ili njegov otac znaju za to - rekao je Miroslav jednom prilikom.

Bonus video

ANA BEKUTA VOZALA SE KOČIJOM PO TOPČIDERU! Grejao je Deda Mraz, nazdravila s njim šampanjcem, a evo gde joj je bio Mrka

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.