IMAĆE NAJVEĆE DUDE NA ESTRADI: Dara 5 puta dorađivala dojke! S petice na sedmicu - 700 kubika u jednu, 700 u drugu!
Foto: Ana Paunković

JER, MUŠKARCI TO VOLE!

IMAĆE NAJVEĆE DUDE NA ESTRADI: Dara 5 puta dorađivala dojke! S petice na sedmicu - 700 kubika u jednu, 700 u drugu!

Pevačica nije učila "seljačke škole" da je ljudi više vole

Objavljeno:

Pevačica Dara Bubamara nije učila "seljačke škole" već se rano sva dala u estradu kako bi postala ovo što je danas, a sada je navodno rešila da ponovo ugradi silikone ne bi li imala najveće grudi na estradnoj sceni.

Pevačica je navodno već zakazala operaciju i planira da sa petice pređe na sedmicu. Hirurg joj je savetovao da više ne povećava grudi jer bi mogla imati problema sa kičmom, ali ona je rešena u nameri da do Nove godine ima nove grudi.

foto: Damir Dervišagić

Moja Dara je poslednji put radila grudi pre pet godina, a sada je ponovo bila kod plastičara i tražila da joj ugradi sedmice. On joj je rekao da za to mora da joj ugradi po 700 kubika u svaku dojku i da bi zbog toga mogla da ima problema sa kičmom. Ona već ima velike grudi i često se žali da je posle treninga i napornih nastupa bole kičma, ali da neće da posluša lekara", priča Darina prijateljica.

foto: Damir Dervišagić

Dara je u mladosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada ih je menjala pet puta i kaže da svaki put želi da uradi veće, a da su muškarci oduševljeni njenim bujnim grudima.

Prema priči njene prijateljice, Dara želi najveće grudi na estradi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.