NAPRAVIĆU BOLJU SVADBU NEGO ŠTO JE CECA VELJKU: Evo šta je frontmen Lapsus benda još rekao o SVADBI DECENIJE!
Foto: Promo, Filip Plavičić

da pršti!

NAPRAVIĆU BOLJU SVADBU NEGO ŠTO JE CECA VELJKU: Evo šta je frontmen Lapsus benda još rekao o SVADBI DECENIJE!

Pevača Emira Aličković posebno je fascinirao jedan detalj sa glamuroznog slavlja Ražnatovića, pa je poželeo da i on isto uradi kad se bude ženio

Objavljeno:

Sve popularniji pevač Emir Aličković organizovao je danas druženje sa predstavnicima medija kojima se zahvalio na dosadašnjoj saradnji.

On je otkrio da će za Novu godinu premijerno pevati i novu pesmu koju će izbaciti pred sam kraj 2019. godine.

foto: Promo/Goran Jovanović

Novu pesmu radio je Bane Opačić, spot još nismo završili, on će biti gotov kroz 5-6 dana, stvarno je dobra pesma, dopala se svima kojima sam je pustio, tako da sam siguran da će dobro proći, a premijerno ću je pevati u novogodišnjoj noći.

Na pitanje kome će prvo čestitati i koga će poljubiti kada se kazaljke poklope i otkucaju ponoć, frontmen Lapsus benda je kao iz topa odgovorio:

Poljubiću gitaristu (smeh). Biće mi roditelji tu, prvi put da slave Novu godinu kad ja radim, tako da mislim da ću njima prvo čestitati. Onda posle, ne znam.

foto: Promo/Goran Jovanović

Ostao je dosta skroman i kada su u pitanju novogodišnje želje.

Novogodišnja želja mi je da mi i 2020. godina bude uspešna, kao i ove dve '18. i '19.

Svoj emotivni status, kaže, više nikada neće otkrivati u javnosti, pošto se već opekao po tom pitanju:

Moj trenutni emotivni status je komplikovan. Ne znam ni ja gde sam, ne znam šta mi se dešava, zadovoljan sam i nisam. Neka me tako, pa ćemo videti. A generalno mislim da nije dobro otkrivati da li sam u vezi ili nisam. Jednom sam tako rekao da imam devojku, pa su usledili komentari obožavateljki tipa: "Nećemo ti više dolaziti na nastupe!", tako da je možda bolje ništa ne govoriti. Ubuduće niko nikad neće znati da li imam devojku, da li sam se oženio, možda kad se budem ženio, tad ću napraviti svadbu da pršti, da ide neki autobus isto...

foto: Printscreen/ Instagram/ cecaraznatovic

Kada je pomenuo autobus i svadbu "da sve pršti", upitali smo da li ga je to inspirisala svadba decenije, pošto je upravo folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je nedavno oženila sina Veljka, baš tako "da prši" išla po mladu - specijalno za tu priliku i veoma luksuzno opremljenim - autobusom.

Dobra je bila svadba, mislim da je iz paštete izlazila, koliko je bila medijski ispraćena. Siguran sam da je bilo dobro veselje i ja ću sebi organizovati tako. Nije to loše. Ma, ja ću još i bolje!

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.