PEVAČI ZA NASTUP ISPRED SKUPŠTINE ZA NG INKASIRAĆE PREKO 85.000 €: Kiki i MC Stojan se NAJVIŠE OVAJDILI, a tek Cobi
Kiki Lesendrić, Foto: Damir Dervišagić

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE...

PEVAČI ZA NASTUP ISPRED SKUPŠTINE ZA NG INKASIRAĆE PREKO 85.000 €: Kiki i MC Stojan se NAJVIŠE OVAJDILI, a tek Cobi

Sa spiska izvođača čiji su novogodišnji honorari dogovoreni i obelodanjeni, samo će „Piloti“ nastupati u najluđoj noći

Objavljeno:

Za novogodišnji nastup ispred Doma Narodne skupštine Kiki i "Piloti" će zaraditi najviše novca, čak 20.000 evra, dok će MC Stojan dobiti 18.000, Senida 12.000, a Cobi 11.000.

Grad Beograd preko Centra beogradskih festivala (CEBEF), koji je organizator „Beogradske zime“, u koju spada i doček Nove godine, za nastup deset izvođača platiće oko 90.000 evra, bez PDV-a, dok će naknadno biti obelodanjeni honorari koje će dobiti tri najveće zvezde: Lepa Brena, Maja Berović i Rasta.

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, prošle godine Haris Džinović je dobio 56.000 evra, Bajaga 44.000, Dejan Petrović i Big bend 25.000, već pomenuti Rasta morao je tada da se zadovolji sa 22.000. Godinu dana ranije, na dočeku 2018, Aca Lukas je imao honorar od 50.000 evra, a nešto ranije Goran Bregović je inkasirao čak 65.000 evropskih novčanica za nastup u novogodišnjoj noći.

Sa spiska izvođača čiji su novogodišnji honorari dogovoreni i obelodanjeni, samo će „Piloti“ nastupati u najluđoj noći, dok će Rasta, koji je prošle godine možda privukao i najviše publike, predvoditi ekipu za zagrevanje koja će ispred Doma Narodne skupštine zabavljati Beograđane i turiste dan ranije.

foto: Damir Dervišagić

Većina će pevati za honorare od pet-šest hiljada evra, sa izuzetkom Cobija (11.000), Senide (12.000) i MC Stojana (18.000), dok će jedna od glavnih zvezda Maja Berović jednim udarcem ubiti dve muve. Ona će, naime, prvo nastupiti na otvorenom, pred Beograđanima na Trgu Nikole Pašića, a onda će se oko 23 časa preseliti u jedan beogradski klub gde će zabavljati goste do jutarnjih sati.

foto: Sonja Spasić

Novogodišnji doček samo je deo tradicionalne manifestacije „Beogradska zima“, koja je juče počela u prestonici, a trajaće sve do 15. februara. Ona će obuhvatiti, između ostalog, postavljanje najvećeg otvorenog klizališta na Trgu republike, svakodnevne filmske projekcije u „Kombank dvorani“, Trg bajki ispred Opštine Zvezdara, te više od 700 sati programa na čak 18 lokacija.

ODUSTALI OD TRGA REPUBLIKE

Doček Nove godine i ovog puta se organizuje ispred Doma Narodne skupštine, iako je bilo najava da bi program mogao da se preseli na Trg republike. U najluđoj noći nastupiće Maja Berović (21 - 22.30), Lepa Brena (22.45 - 0.30) i Kiki i "Piloti" (0.45 - 2).

Bonus video

Majka Dara jedva hoda uz kovčeg

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.