NOVA TURA DECE POZNATIH: Ovo su naslednici naših javnih ličnosti koji su 2019. GODINE stekli VELIKU POPULARNOST
Foto: Printscreen Instagram

neki su trenutno popularniji od roditelja

NOVA TURA DECE POZNATIH: Ovo su naslednici naših javnih ličnosti koji su 2019. GODINE stekli VELIKU POPULARNOST

Nema sumnje da je talenat nasledan

Objavljeno:

Poznatim ličnostima je teže da sakriju svoju intimu i privatni život, s obzirom na to da su sve oči konstantno uprte u njih i da javnost prati svaki njihov korak danonoćno.

Osim što su naši poznati stalno na meti naroda i medija, i njihova deca su, htela to ili ne, upletena u ceo taj javni život zaslugom svojih roditelja.

Puno je dece poznatih koja su od rođenja popularna, ali samo je par onih koji su se proslavili u 2019. godini.

Pokojni glumac Branislav Petrušević Petrući ima samo jedan brak iza sebe, u kom sa svojom suprugom dobio sina Marka.

Marko Petrušević Petrući je učestvovao u takmičenju Zvezde Granda, nakon čega je anoniman ušao u rijaliti "Zaddruga 2" iz kog je izašao mega popularan, i slobodno se može reći da je prvi od dece popularnih koji je obeležio 2019. godinu.

Još jedna od dece poznatih je Sofija Šašić, kojoj su oba roditelja stekla veliku popularnost. Majka Sonja Vuksanović dobila je Sofiju u braku sa pevačem Željkom Šašićem, a njen očuh je Aca Lukas.

Sofija se do ove godine provlačila kroz medije samo u kontekstu kada je vezana za porodicu, ali ove godine se proslavila kao blogerka i kreatorka. Nema sumnje da je jedna od najmlađih, ali i najuspešnihij od dece poznatih koji su obeležili godinu.

Dušan Zdravković, sin Novice Zdravkovića, ušao je u rijaliti "Parovi 8" gde je odmah u startu osvojio veliki broj publike, posebno jer je talenat za pevanje nasledio od oca.

Dušan ima nameru da po izlasku krene očevim stopama i postane pevač koji preferira pretežno narodnu muziku.

foto: Prntscreen

Mla­da glu­mi­ca Ana Le­čić no­vo je li­ce ko­je je osvo­ji­lo sr­ca mi­lio­n­ske pu­bli­ke ulo­gom bu­n­tov­ni­ce Ol­ge u se­ri­ji "Dug mo­ru". Ana je ćerka Branislava Lečića, koja je takođe nasledila tatin dar, a svoju prvu ulogu ostvarila je upravo u godini koju ostavljamo iza nas.

Ana je ot­kri­la ka­ko je do­bi­la de­bi­tan­t­sku ulo­gu, ali nikad nije slutila da će ona i otac imati isti poziv u smislu karijere.

Svakako, Anu je ova uloga proslavila, čime je obeležila 2019. godinu.

foto: Printscreen/Instagram/Ana Lečić

Lea Šekarić je ćerka naše proslavljene sportiskinje Jasne Šekarić, koja je ove godine ušla u "Zadrugu 3" gde se nije dugo zadržala, ali svakako je ostavila veliki trag posebno na Radeta Lazića sa kojim je imala vrelu akciju.

Mnogi su osudili Leu i naglasili da je obrukala majku, ali ustvari postoji samo jedna istina, a to je da je Lea kroz samo par dana postala jedna od najpoznatije dece poznatih, i stavila pečat na 2019. godinu.

foto: Printscreen

Kome prognozirate najveći uspeh u 2020. godini koja predstoji od navedene dece javnih ličnosti? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.