UŠLA U PRODAVNICU I SVIMA PLATILA RAČUNE: Niko nije prepoznao POZNATU PEVAČICU (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

KRUŽI SNIMAK

UŠLA U PRODAVNICU I SVIMA PLATILA RAČUNE: Niko nije prepoznao POZNATU PEVAČICU (VIDEO)

Tek kad je video preplavio internet shvatili o kome se radi

Objavljeno:

Kupci u Walmartu u Palm Springsu ostali su zatečeni kada im je na kasi prišla jedna žena i počela plaćati njihove račune, a kada su je pitali zašto to radi, objasnila je da je dobila na lutriji.

Ušla je u prodavnicu i svima platila račune, a iako je poznata, niko je nije prepoznao, dok društvenim mrežama nije počeo da se širi video.

foto: Printscreen

Na snimku se vidi kako jedna žena dan pre Dana zahvalnosti u Walmartu u Palm Springsu svim kupcima plaća račune.

Ja sam Cici – predstavila se kupcima na kasi nepoznata plavuša, a na pitanje kupaca kako to da im plaća račun, odgovorila je da je upravo osvojila na lutriji.

Ljubazno je čavrljala s kupcima, dok je stajala kraj kase i redom plaćala račune svima želeći da im ulepša Dan zahvalnosti, a od jedne gospođe u znak zahvalnosti dobila je i cvet. Niko od kupaca nije shvatio da je ova nepoznata žena zapravo jako poznata i da je reč o pevačici Siji koja na javnim nastupima svoje lice obično skriva kosom.

Sia je juče platila račun za moje namirnice i hvala joj na tome. Nisam je odmah prepoznala i izvinjavam se što ću to ovako javno objaviti, ali ovakva dobrota zaslužuje javnu pohvalu", napisala je Adri Buckles na Instagramu uz kratki video na kojem Sia plaća namirnice kupcima u Walmartu.

Potez pevačice oduševio je njene obožavaoce, a video je zapalio internet.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.