SANJA MARINKOVIĆ JE PRE 2 DECENIJE VODILA JUTARNJI NA RTS: Evo zbog kojih zamerki je napustila Javni servis (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

sputavali su je?!

SANJA MARINKOVIĆ JE PRE 2 DECENIJE VODILA JUTARNJI NA RTS: Evo zbog kojih zamerki je napustila Javni servis (VIDEO)

Snimci mlade Sanje iz tog perioda postoje na Jutjubu

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković danas je prepoznatljiva po svojoj emisiji "Magazin in", a malo ko zna da je ona započela svoju karijeru na RTS-u kao voditeljka jutarnjeg programa!

- Bila sam voditelj Jutarnjeg programa 4 godine. Ja sam odmah postala spiker posle 3 meseca, čitala sam vesti i bila novinar, a ubrzo sam postala i voditelj - rekla je Sanja u emisiji "Promena" koju vodi Snežana Dakić.

foto: Printscreen Youtube

Ti si napravila takvu promenu, da odeš sa RTS-a za koji se ljudi zakače, rekla je Snežana, na šta joj je Marinkovićeva ovako odgovorila:

- To sam uradila jer su mi međuljudski odnosi takvi da ja tu nisam više mogla da se razvijam kao ličnost i mislim da je to bio najbolji potez koji sam povukla u životu. Sa RTS-a sam otišla, jer sam ja tada vodila Jutarnji program, a tada nažalost tu nisu bili neki urednici koji su kanije prepoznavali neke moje kvalitete, govorili su mi ključnu jednu stvar, a to je "nemoj da se smeješ". Govorili su mi "kako te nije sramota da poželiš dobro jutro naciji sa osmehom na licu". Jednom sam vodila emisiju, imala sam ciklama sako i bluzu, ja se još uvek sećam te žene koja je sišla i rekla mi "brzo se zakopčaj", kako te nije sramota da si sa tim dekolteom, a kako ti možeš da imaš dekolte u sakou. Svako jutro ja sam vodila emisiju 2 i po sata i oni su stalno imali neku zamerku - rekla je Sanja koja je nakon toga napravila karijeru za primer mnogima.

Snimci mlade Sanje Marinković koja vodi Jutarnji program postoje na Jutjubu.

Evo kako je to izgledalo:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.