MILAN VODI SINA U SRBIJU?! Otkrio POZADINU PRIČE o SRPSKOM PASOŠU! Svi DETALJI incidenta!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

OGLASIO SE I ON

MILAN VODI SINA U SRBIJU?! Otkrio POZADINU PRIČE o SRPSKOM PASOŠU! Svi DETALJI incidenta!

Region potresa presuda Opštinskog suda u Zagrebu

Objavljeno: 12:37h

Milan Popović nije hteo previše da komentariše odluku Suda prema kojoj je donesena privremena mera da dete živi s njim, a ne sa Severinom. Međutim, dao je odgovor na neka pitanja koja do jutros nisu imala odgovora, pre svih ono hoće li dete odvesti u Srbiju.

foto: Dragan Kadić

Jutros je donesena privremena mjera prema kojoj vi samostalno brinete o zdravlju i obrazovanju vašeg sina?

- Što se tiče same presude, znate da to ne mogu da komentarišem. Ne smem da vam dajem nikakve komentare vezano za to. No, mogu reći da nema nikakvog srpskog pasoša, to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da ide u školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš.

Imate li informaciju da je protiv vas podnesena krivična prijava za povredu detetovih prava?

foto: Printscreen

- Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji... Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da se prikažem kao loš čovek. Ako ima veze s incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih krivičnih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebale da podignu krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći. Ali znam da je istraga u toku. Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu, dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje krivične prijave. Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocije, pa se reklamira preko ovog predmeta.

Bonus video

OPLETI! Svekrva Ceca povela Užičko kolo, dala tempo, svatovi nisu znali šta ih je snašlo!

(Espreso.co.rs/ jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.