BORA UNAJMIO MEDICINSKU SESTRU DA GA NEGUJE: Žena za jedan dan uzme DOBAR DEO prosečne srpske plate!
Foto: Damir Dervišagić

široke ruke plaća

BORA UNAJMIO MEDICINSKU SESTRU DA GA NEGUJE: Žena za jedan dan uzme DOBAR DEO prosečne srpske plate!

Bora Drljača uspešno se oporavlja od operacije debelog creva koju je imao pre dve nedelje u Urgentnom centru

Objavljeno:

Dok je ležao na odeljenju za digestivnu hirurgiju, intenzivno je razmišljao o predstojećem periodu pa je još iz bolničke postelje angažovao medicinsku sestru da ga neguje kod kuće, a za to će iz svog džepa plaćati čak 50 eura dnevno (100 maraka).

foto: Printscreen

- Bori je najbitnije da povrati snagu koju je imao pre hirurške intervencije. Pošto operacija nije bila laka, u narednom periodu moraće da promeni navike i striktno se pridržava uputstva lekara. Pored dijete koja mu je neophodna, moraće da ima i posebnu negu.

- U konsultaciji s prijateljima Drljači je preporučena žena koja će mu previjati ranu, ali i spremati hranu. Ona će ga svakodnevno obilaziti i provoditi kod njega minimum četiri sata - otkriva izvor i dodaje da Drljača nikad ne štedi kada je zdravlje u pitanju.

foto: Printscreen

- Ova varijanta je skuplja, ali isplativa. On je svestan da je i ranije imao problema sa zdravljem, kad mu je odstranjen levi bubreg, i uopšte ne želi da mu se ponovi slična situacija. Pošto mu je zdravlje na prvom mestu, rešio je da ništa ne žali - kaže izvor.

Dok pevaču nije preminula nevenčana supruga Radomirka Sladić, ona je vodila računa o svemu. Kod nje je imao maksimalnu negu u svakom smislu, a nakon tog gubitka Bora mnogo pati. S druge strane, on ne može da računa ni na pomoć sinova jer oni imaju svoj život i poslovne obaveze, pa ne mogu s njim da provode mnogo vremena.

- Naravno da će neko brinuti o meni. Tako mi je rečeno u bolnici - kazao je pevač.

Ako izračunate, shvatićete da medicinksa sestraBore Drljače za nedelju dana lečenja pevača uzme prosečnu srpsku platu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.