JA BIH POŠAO ZA NJOM: Da se NAJEŽIŠ! Pokojni Bane je voleo Kseniju Pajčin, a PESMA koju joj je posvetio PARA DUŠU!
Foto: Printscreen

srceparajuće

JA BIH POŠAO ZA NJOM: Da se NAJEŽIŠ! Pokojni Bane je voleo Kseniju Pajčin, a PESMA koju joj je posvetio PARA DUŠU!

Reper Bane Kovačević preminuo je noćas u Beogradu, javili su mediji, a srpska muzička scena ostala je siromašnija za još jedno veliko ime

Objavljeno:

Iako je asocijacija na Baneta Kovačevića uglavnom grupa "187", Bane je ceo život u muzici. Bio je neodvojiv deo muzičke scene Srbije devedesetih, a verni pratioci prisetiće ga se i iz spota grupe "K2", biću tvoja devojka, gde se u par scena pojavio sa Aleksandrom Kovač.

foto: Printscreen

Ipak, njegovu karijeru obeležila je grupa "187", ali i prijateljstvo i ljubav sa Ksenijom Pajčin sa kojom je imao duet "Škorpija" i kojoj je i posvetio pesmu "Ja bih pošao za njom".

Pesma Škorpija obeležila je te godine, a Bane je kasnije, nakon što je objavio pesmu posvećenu Kseniji, govorio o odnosu sa njom.

- Ja sam njoj posvetio pesmu jer je ona meni bila i prijatelj i više od prijatelja, brat i sestra, devojka puna harizme, masa devojaka sebe stavlja na mesto broj jedan, ali ja im sada poručujem, devojke nula biste bile sve od prve do poslednje da je ona živa - govorio je Bane.

Nakon uspeha koji je postigao sa grupom "187", gde su sa trećim albumom osvojili Srbiju kontroverznim stihovima, Bane se povukao iz muzike i javnog života. Taj aktivni period grupe obeležila je saradnja sa Tamarom Todevskom. Na vrhuncu slave se grupa raspala a Bane se povukao.

Borio se u svojim bitkama i povremeno na Fejsbuku prijatelje obaveštavao o novostima iz svog života. Međutim, malo toga zaista se znalo, pa i to da boluje od teške bolesti. Od repera se prijatelji i članovi porodice opraštaju putem društvenih mreža.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.