UČESNICA MUZIČKOG TAKMIČENJA NAĐENA MRTVA: Na audiciji je šokirala ČUVENI ŽIRI, a sada su svi u NEVERICI (VIDEO)
Foto: Printscreen

TUGA

UČESNICA MUZIČKOG TAKMIČENJA NAĐENA MRTVA: Na audiciji je šokirala ČUVENI ŽIRI, a sada su svi u NEVERICI (VIDEO)

Za sada nema informacija o uzroku smrti

Objavljeno: 21:20h

Pevačica Arijel Burdet pojavila se na audiciji u britanskom "X-Factoru" 2008. godine, a to je ujedno bila i jedna od najšokantnijih audicija!

Arijel je početkom novembra pronađena mrtva, a vest o tome podelio je njen prijatelj Reza Bagheri, koji je sve zainteresovane za sahranu uputio na mejl brata pokojnice. Imala je samo 38 godina.

foto: Pritnscreen

- Nažalost, Ara je preminula. Ako neko želi više informacija, molim vas, obratite se na mejl njenog brata. Počivala u miru - napisao je Reza na društvenoj mreži, a preneo Dejli mejl.

Za sada nema informacija o uzroku smrti.

Arijel Burdet je pre 11 godina je stala pred britanski žiri X-Factora, a nakon što su njen nastup mnogi definisali kao neartikulisano glasanje, ona je pokušala da objansni "da je ideja njenog pevanja razumeti da se svaki deo peva posebnim stilom".

- Verujem da mogu uspeti kao profesionalna pevačica. Zagrejala sam se i meditirala pre nastupa, sad ću ući i osvojiti prostor - rekla je tada Ariel.

Kada je ušla u dvoranu za audiciju pocepala je papirić s brojem kandidata sa sebe, zgužvala ga i bacila članici žirija u lice.

- Ja sam ljudsko biće, nisam broj - rekla je.

Pohvalila se kako je učila da peva brojne slavne osobe. Za žiri je pripremila pesmu u kojoj je spojila sve muzičke žanrove, ali niko nije bio impresioniran.

Arijel je na to Sajmonu Krovelu poručila "da izvuče glavu iz zadnjice", a pevačici Šeril je rekla da je glupa i izletela iz prostorije.

Nakon pojavljivanja u takmičenju navodno je promenila ime u Arabela Stračajld.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.