OBE TRUDNE U ISTO VREME: Biljana Tipsarević čeka bebu, ali i ONA! Evo ko je i u kakvom je ODNOSU SA TENISEROM!
Foto: Printscreen

bejbi bum

OBE TRUDNE U ISTO VREME: Biljana Tipsarević čeka bebu, ali i ONA! Evo ko je i u kakvom je ODNOSU SA TENISEROM!

Janko i Biljana čekaju drugo dete, kao i njena sestra Jovana

Objavljeno:

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević čekaju drugo dete. Kako kaže Biljana, ovih dana u njihovom porodičnom domu vlada sreća.

- Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči - objašnjava Biljana, koja ima sestru Jovanu Šišević koja se bavi dizajnom.

Kako je svaka trudnoća drugačija, evo kako se Biljana trenutno oseća i kakva je kao trudnica.

- Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna - izjavila je Biljana.

Na pitanje da li su posle devojčice Emili koja ima šest godina poželeli da dobiju dečaka, Biljana kaže:

- Svejedno nam je da li je devojčica ili dečak. Sa jedne strane žarko smo želeli da imamo ćerku, a ta želja nam se već ispunila, tako da nam je sada najbitnije da sve prođe bez ikakvih problema. Trudnoća je fenomenalna stvar i svaka žena treba da se ponaša onako kako njoj najviše prija - objašnjava supruga proslavljenog tenisera koji je trenutno u Madridu gde igra poslednji Dejvis kup u svojoj karijeri.

Biljana dodaje da je čeka i dosta obaveza na poslovnom planu:

- Trudim se da budem što je moguće više aktivna. U našoj porodici čeka nas mnogo lepih stvari, trudnoća mi unosi mir i blagoslov. Završila sam novu kolekciju svečanih haljina i odela za zimu 2020, a spremam se i za Sajam venčanja 7. i 8. decembra na kojem učestvujem uskoro. Ne želim da stajem, već radim punom parom, te smatram da je to najbolji izbor za mene.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.