KO BOLJE MOTA SARME: Ovo su poznati koji danas proslavljaju Aranđelovdan, evo šta su radili uoči krsne slave (FOTO)
Foto: Wikipedia, Printscreen/Instagram

Estrada i tradicija

KO BOLJE MOTA SARME: Ovo su poznati koji danas proslavljaju Aranđelovdan, evo šta su radili uoči krsne slave (FOTO)

Nedine su možda lepše na oko, ali je kod Živojinovića znatno više umotano

Objavljeno: 18:01h

U domovima širom Srbije danas se slavi Aranđelovdan, pa tako i mnoge estradne ličnosti današnji dan provode sa najmilijima, čemu je prethodilo ono najbolje - a to je uvijanje sarme.

Pevačica Neda Ukraden je tradicionalna žena, a poznato je i to da je vrlo vešta u kuhinji. Ona nas je podsetila na svoje umeće kada je na svom Instagram profilu objavila sliku sarmica koje je pripremila da se nađu na slavskoj trpezi.

Moja specijalna sarma! Sutra je Sv. Aranđel i naša kuća miriše na ljubav, toplinu i ruke raširene", poručila je Neda.

Lepa Brena, njen suprug Boba i sinovi takođe proslavljaju krsnu slavu Aranđelovdan, kada će tradicionalno biti priređeno veliko slavlje u raskošnom domu na Bežanijskoj kosi.

Čini se da su ove godine baš svi angažovani, pa je tako Viktor podelio delić sjajne atmosfere iz doma, dok su pripreme bile u toku. On i njegov stariji brat Stefan zajedno sa pomoćnicama zavili su čak 500 sarmi!

Kao i svake godine! ?? #slava

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) дана

Kao i svake godine", dodao je Viktor Živojinović uz opis.

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović poslala je najlepše želje svima koji slave, kao i ona, uz čašicu rakije ali bez sarmi:

Srećna slava mojoj porodici i svima kojii slave Sv. Arhanđela Mihaila.

Među onima koji slave Aranđelovdan je i Katarina Živković, koja je takođe putem društvenih mreža čestitala svima koji slave poput nje.

Njena koleginica i imenjakinja Katarina Grujić tradicionalno proslavlja u krugu svoje porodice.

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađana, spremala je slavsku trpezu do šest ujutru, ali za sada nije želela da otkrije oko kog specijaliteta se najviše potrudila. Oni za Aranđelovdan imaju mnogo gostiju, pa nema sumnje da će hrane i pića biti u izobilju, kao i prethodnih godina.

U kući pevača i rijaliti učesnika Sava Perovića takođe se proslava Aranđelovdan, a njegova majka Suzana Perović, poznatija kao Blondi, pokazala je kako sprema krsnu slavu.

Naime, ona je uvijala sarmice od zelja, a pored toga ona je sama spremila i slavski kolač, te nama sumnje da je Blondi i te kako vešta domaćica.

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.