KO JE DOPUSTIO OVAKO NEŠTO?! Hod NAJPRAĆENIJEG MODELA po pisti izazvao je GNUŠANJE JAVNOSTI!
Demi Rouz, Foto: Printscreen/ Instagram/ demirosemawby

LAVINA KOMENTARA

KO JE DOPUSTIO OVAKO NEŠTO?! Hod NAJPRAĆENIJEG MODELA po pisti izazvao je GNUŠANJE JAVNOSTI!

Oglasila se povodom snimka na društvenim mrežama

Objavljeno:

Instagram model Demi Rouz (24) ima deset miliona pratilaca koji joj svakodnevno dele komplimente ispod fotografija, ali sad su ti isti fanovi počeli da je ismejavaju. Demi je u ulozi manekenke prošetala pistom na jednoj reviji, a snimak njenog hoda postao je viralan.

foto: Printscreen Youtube

Snimak je nastao još u julu, ali dosad nije bio dostupan na internetu. Demi je samu sebe angažovala za hod po pisti jer je to bila promocija njenog donjeg veša, a fanovi su hod opisali "najgorim ikad na pisti".

"Ko je dopustio da se ovo dogodi na pisti? Volim Demi, ali ovo je veliko ne", samo su neki od komentara njenih pratilaca.

foto: Printscreen Youtube

Demi se povodom snimka oglasila na društvenim mrežama.

"Bila sam jako nervozna, nisam to htela da radim, cipele su mi bile prevelike i s previsokom potpeticom, a da ne govorim o ličnim problemima, mama mi je umrla pre mesec dana. Htela sam da izađem iz svoje zone komfora i da učinim svoje roditelje ponosnima, a to je zahtevalo puno hrabrosti, pa sam ponosna na sebe", napisala je.

Bonus video

LUDILO NA MOMAČKOJ VEČERI KAKVO SRBIJA NE PAMTI! VATROMET ISPRED CECINE VILE NA DEDINJU! Veljko se ženi za 7 dana, a mama Ceca se popela na STO! Evo kako je pred svima ispratila sina jedinca! KRŠ I LOM!

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.