PRAVA ISTINA O ODNOSU DEJANA SAVIĆEVIĆA I NJEGOVE ĆERKE: Tamara ne podnosi maćehu, ne pričaju GODINAMA
Foto: Facebook

ISTINA

PRAVA ISTINA O ODNOSU DEJANA SAVIĆEVIĆA I NJEGOVE ĆERKE: Tamara ne podnosi maćehu, ne pričaju GODINAMA

Domaća javnost već danima bruji o proslavljenom fudbaleru Dejanu Savićeviću koji nije došao na venčanje svoje ćerke Tamare koja se udala prošlog vikenda, a kako se sada navodi razlog za to je njegova partnerka.

Objavljeno:

Dejan Savićević već godinama je u vezi sa Podgoričankom Jelenom Babić, a fudbalerova ćerka Tamara navodno duže vreme nije u dobrim odnosima sa maćehom, zbog čega nije želela da je vidi na svom venčanju sa fudbalerom Aleksandrom Kapisodom, piše "Kurir".

- Tamara ne razgovara s maćehom i nije želela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: "Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja". I zaista nije prisustvovao ceremoniji - tvrdi izvor ovog lista.

foto: Facebook

Kako se navodi, Tamara je bila veoma tužna zbog toga.

- Tamari nije bilo svejedno jer je veoma vezana za oca. Oni su u dobrim odnosima, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije, koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, njegovu partnerku ne može da smisli. Postoji tu neka dublja priča zbog čega njih dve ne govore, ali to znaju samo oni. Bez obzira na celu porodičnu situaciju svadba je protekla fenomenalno - rekao je pomenuti izvor.

foto: Facebook

Tamara se, podsetimo, prošlog vikenda u Petrovcu udala za fudbalera Aleksandra Kapisodu, sa kojim je u julu ove godine dobila ćerku Aleksandru.

Aleksandar Kapisoda je nakon svadbe za domaće medije naveo da ne želi da se meša u odnos svoje supruge i njenog oca Dejana.

foto: Facebook

- Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali - poručio je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.