BREGOVIĆ KUPIO ĆERKAMA STANOVE U BEOGRAD NA VODI: U vlasništvu ima oko 30 NEKRETNINA
Foto: Fonet / AP

IMA SE, MOŽE SE

BREGOVIĆ KUPIO ĆERKAMA STANOVE U BEOGRAD NA VODI: U vlasništvu ima oko 30 NEKRETNINA

Goran iz braka sa suprugom Dženanom ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu i svaka od njih drugačije veroispovesti.

Objavljeno:

Jedan od najuspešnijih muzičara sa područja Balkana Goran Bregović poznat je kao jedna od javnih ličnosti koja zarađeni novac godinama ulaže u nekretnine koje izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova koje je kupio u "Beogradu na vodi" namenio je ćerkama.

- Goran Bregović može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prestonici. Goran je na ovaj način rešio sebe, ali i svoje najmilije. Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova u "Beogradu na vodi" prošle godine kupio je za svoje ćerke - otkriva izvor i nastavlja:

- Bregovićeve ćerke već godinama žive i školuju se u Parizu, ali obožavaju Beograd i rado ga posećuju. Bregović je hteo na ovaj način da ih obezbedi, ali i da im omogući krov nad glavom ukoliko jednog dana budu poželele da žive u srpskoj prestonici.

foto: Nemanja Pančić

Da je vlasnik nekretnina u elitnom prestoničkom naselju osnivač "Bijelog dugmeta" otkrio je prošle godine u emisiji Milomira Marića.

- Kupio sam dva stana u "Beogradu na vodi". Bila je tolika hajka na te stanove i kupio sam ta dva koja su ostala - rekao je Bregović u "Ćirilici".

Povodom naših saznanja pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bregovićem, ali on nije odgovarao na pozive. Podsećamo, Goran iz braka sa suprugom Dženanom ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema završila je u Francuskoj Likovnu akademiju, a do sada je imala izložbe kako u Parizu, tako i Beogradu. Mlađe ćerke pohađaju srednju školu.

Interesantno je da je svaka od njih drugačije veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti.

foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Moja deca kada su bila mala, u vreme Bajrama bila su muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijale. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu od toga se izlečiti - rekao je pre nekoliko godina Bregović.

Elitno naselje "Beograd na vodi" još uvek je u izgradnji, ali je već meta velikog broja estradnih ličnosti. Među prvima je čak tri stana u ovom naselju kupila folkerka Viki Miljković. Nedavno su njene komšije postale i folk pevač Radiša Trajković Đani, kao i voditelj Živorad Nikolić, alijas Žika Šarenica, a nekretninom u "Beogradu na vodi" pohvalila se i pevačica Danijela Vranić, koja je godinama u medijskoj ilegali.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.