PRE TONIJA DRAGANA MIRKOVIĆ BILA JE 10 GODINA S JEDNIM MUŠKARCEM: Tajno su se venčali, a evo o kome se radi!
Dragana Mirković, Foto: Sonja Spasić

NISU OSTALI U KONTAKTU

PRE TONIJA DRAGANA MIRKOVIĆ BILA JE 10 GODINA S JEDNIM MUŠKARCEM: Tajno su se venčali, a evo o kome se radi!

U jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom

Objavljeno:

Folk zvezda Dragana Mirković imala je veliku ljubav pre braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Veza sa tim čovekom trajala je deset godina.

Reč je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću. Dragana i Zoran bili su zajedno tokom devedesetih. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi, a onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos. Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima ćerku Manuelu i sina Marka.

foto: Sonja Spasić

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

foto: Printscreen

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine. Ovim gestom Mira je pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bašanović se pre sedam godina oženio lepom Novosađankom Bojanom sa kojom ima jednu ćerku. Ovaj par doživeo je veliku neprijatnost kada su 2013. godine uhapšeni u Floridi zbog sumnje da su počinili tešku krađu u jednom tržnom centru zajedno sa ostalim počiniteljima. Međutim, Bašanović je kasnije objsnio da je zapravo uhapšen jer nije imao dokumenta. Nisam imao nijedan dokument što je u SAD ozbiljan prekršaj, pa sam priveden u policiju radi identifikacije, pod sumnjom da sam možda član pomenute grupe. Objašnjavao sam da sam turista i da sam dokumenta zaboravio u apartmanu, ali su bili dosledni u procedurama, pa su me ostavili u pritvoru sve dok narednog jutra moj prijatelj nije doneo dokumenta na uvid i položio kauciju – objasnio je Bašanović tada.

Bonus video

EVANĐELINA SNIMALA KAKO BRIJE GLAVU! Svi u šoku, niko ne zna razlog!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.